- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteeWe
aktív tag
Megméztem a progival, amit ajánlottál. Komdiciora azt irja ki, hogy 99, most reggel meg 100
%
Két szoveget irt ki:
'' A lemez felületén található 2 gyenge szektor, mely(ek) későbbi használat során áthelyezésre kerülhet(nek).
Ajánlatos a merevlemez naplójának bizonyos időközönkénti figyelése. A program itt tárolja az esetlegesen előforduló újabb problémákat. ''
majd toredezetség mentesitettem a C-t
'' A merevlemez állapota hibátlan. Nem található hibás vagy gyenge szektor, nincsenek felpörgési és adatátviteli hibák sem.
''
Van még egy másik bejegyzés talán Telejsítmény arra meg 100% ot ir.
Ezek szerint akkor nem lehet nagy baj a vinyoval? Egyedul az tunt fel, hogy ha viszonylag (kb 10mb) kis állományt másolok vagy mozgatok egyik particiorol a masikra total commanderrel, akkor hamar kiirja hogy 100%-ot átmásolt de viszonylag sok ideig vár még utana. -
SteeWe
aktív tag
Szia!
Jelentos lassulást nem tapasztaltam. Thx a tippet, megnézem a progival is.
Jah még azt elfelejtettem irni, hogy a driver led progi esetében '' corrected read erros: kb 1000 '', '' corrected write errors: kb. 20 '' (ezt tegnap vettem észre, ugyhogy ez az utobbi 3-4 nap termése lehet, read errosnál már a kezdetettkor is volt bejegyzés)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest