Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Máté tíz pró
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Boxi88 #20197 üzenetére
Előtelepített gépeknél több partíció is van/létezhet. Tipikusan 100-200 megás rejtett, C-rendszer, D-recovery, E - különböző driverek és utility-knek. Ez utóbbit gyakran összevonják a recovery-vel.
Na most a beépített recovery funkció(amit a lapos indításkor lehet elérni, valamelyik funkció billentyű vagy bill. kombó segítségével), hogy hogy működik, azt csak a rendszerépítők tudják, akik összerakták. Például ha meghatározott betűjelű partíción keres, akkor máris nem hagyhatod ki, a C rendszerpartíciót, ha a lapos driverei, uty-jai is külön partíción vannak, akkor azokat is ott keresheti, ekkor ezt a partíciót sem hagyhatod ki, maga a recovery funkció meg a 100-200 megás rejtettről indul, szóval annak is maradnia/léteznie kell...
Végül is megpróbálkozhatsz, hogy a rejtett meg a recovery partíciót másolod át, de nem sok esélyt látok rá, hogy az úgy működni fog...
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Boxi88 #20197 üzenetére
Szervusz!
Nemrégiben kellett egy hdd-ről egy másikra raknom a rendszert és én az Acronis programját használtam, amit gaborbol is használt. Annyi problémám akadt, hogy a Vista bootloadere nem lett jó az új hdd-n, viszont lehet, hogy csak elrontottam valamit. Szerintem egy próbát megér.
Esetleg a géphez nem adtam valami backup programot, amivel recovery dvd-t tudsz írni?
Végül a Vista bootloaderét sikerült Windows 7 telepítőlemezzel helyrehozni, de ez gondolom nálad nem segítene...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Borderlands 4
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Napelem
- Fotók, videók mobillal
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest