Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kuponok....
Új hozzászólás Aktív témák
-
6s
csendes tag
válasz
liksoft #17787 üzenetére
Elnézést, valóban.
A már működés közbeni egy-egy katt is a firm miatt lehet gondolom, igaz?
Az akusztikai beállítást nem piszkáltam, mindkettő a gyárin van, ezek szerint lehet alapból más a beállításuk is.
Megijedtem hogy fejhibás már most, áttúrtam a netet, próbáltam időközben rájönni hogy ez mennyire normális.
Volt ahol azt írták hogy ezzel kezdődött, és fél év múlva meghalt úgy, hogy alig volt használva, de nem volt a hangról videó, így összehasonlítani sem tudtam hogy vajon ez van-e nálam is.
Kb ehhez tudnám hasonlítani:
http://www.youtube.com/watch?v=3ukPHykAWEEMagyarul szokásos ellenőrzés, és közben ilyen hangosabb zajok, bár nem ennyi.
Van valami\valamilyen teszt, amivel ki tudnám zárni, hogy biztosan nem fejhibás jelenleg?
Sentinelben jók az adatok, gépet nem piszkálja, működésben nem tapasztalok hibát.
Ezek már elegendő bizonyosságot szolgáltatnának már most is?
Fejhiba gyanú esetén a hangon kívül még mire figyeljek, ha időben szeretnék lépni?
Gondolok itt pl. írási/olvasási hibára, pc fagyására...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone 17 - alap
- Bemutatkozott a Samsung Galaxy Tab A11 és Tab A11+
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest