- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu18
csendes tag
válasz
Pulsar #13561 üzenetére
Kb. 2GB-nál volt egy összefüggő rossz rész. HDD regeneratort végigfuttattam és máshol már nem talált rossz szektorokat.
HD sentinel: A lemez felületén található 430 hibás szektor, mely(ek) tartalma a tartalék területre lett áthelyezve.
HDD Tune-t lefuttattam, jelezte is pirossal ezt a részt hogy 'damaged'. Particionáltam, formáztam és már 0,0% damaged. (De persze ettől a HDsentinel még jelzi hogy 430 van és 10% a kondíció.)
Most másoltam is rá fájlokat olyan méretben, hogy biztos érintse ezt a területet. Ott kicsit kerregett. De utána újra lefutattam a HDTune-t és ugyanúgy 0,0% és a sentinelben se nőtt.Adattárásra/hurcolásra remélem még egy darabig jó lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest