Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
válasz
dodibasa #10132 üzenetére
megpróbáltam vistával de ott nem látja a vinyót most keresglek drivert hozzá de nem nagyon találok http://www.hitachigst.com/portal/site/en/menuitem.e6b513c73a0b7518e8284977eac4f0a0/ <--- itt megtaláltam de nem tudom a drivert hozzá hogy tudom leszedni
Vagy ne is akard leszedni, mert nem akarlak elkeseríteni, de driver nem a Hitachi vinyóhoz kell, mivel ahhoz nem kell driver.
Hanem a SATA vezérlőhöz. Ami az alaplapon található, esetleg kártyán. Meg a szokásos téma, BIOS-ban IDE-kompatibilis mód és esetleg driver sem kell stb. milliószor leírva a neten, mióta SATA vinyók kaphatók, vagyis jópár éve.
Vagyis nem mintha nem segítene szívesen az ember, de ez azon témák egyike, amit keresővel művészet meg nem találni, annyiszor le volt már írva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ősszel jön az új Painkiller játék
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 17 - alap
- Okos Otthon / Smart Home
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ Érintőkijelző 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest