Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Johnny Cage
addikt
válasz norbi0604 #15514 üzenetére
pedig az első kép pont olyan, mint ha be lenne kapcsolva a catalyst-ban az edge enhancement meg valamilyen vivid color profile.. ha nem fontos a dxva (mert mondjuk kellően erős processzorod van hozzá), akkor próbáld ki a madVR-t: [link]
ebben, ha képminőségről van szó, nem fogsz csalódni. chroma és luma scaler-el érdemes kísérletezni.
-
Johnny Cage
addikt
válasz norbi0604 #15519 üzenetére
töltsd le és csomagold ki valahova (én az MPC könyvtárába szoktam, mondjuk oda csinálsz egy madVR nevű mappát és bemásolod), install.bat-ot futtatod és kész. MPC-HC-ban meg bejelölöd az EVR alatt a madVR-t. ahogy elindul a lejátszás, a szűrőkben megtalálod a madVR renderert, ráklikkelsz => edit settings. ezen belül a chroma és luma scaling lesz érdekes, próbálkozz vele. (nekem a lanczos 8-tap jött be)
-
Johnny Cage
addikt
válasz norbi0604 #15529 üzenetére
egyik sem kell. és telepítsd fel a madvr-t rendesen (és ha kísérletező kedvű vagy, akkor próbáld ki béta mpc-hc-vel, először az mpc-hc menjen fel, aztán a madVR, ahogy az előző hozzászólásban leírtam).
-
huskydog17
addikt
válasz norbi0604 #15555 üzenetére
Miket kapcsoltál ki pontosan? Azért kérdem, mert most veszem észre, hogy nálam is alapból minden be volt kapcsolva. A következőket kapcsoltam ki:
- Edge-Enhancement
- De-Noise
- Dynamic ContrastVan még olyan, hogy "enforce smooth video playback". Ezt is érdemes kikapcsolni?
Amúgy amikor kikapcsoltam a dinamikus kontrasztot, akkor elég sokáig gondolkodott rajta.Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz norbi0604 #15682 üzenetére
A késleltetés az azt jelenti, hogy amikor eltolod a feliratot időben balra vagy jobbra, mennyivel tolja el. Tehát alapértelmezetten tökmindegy mennyit írsz be oda, nem történik semmit. A felbontást érdemes Desktop-ra tenni, ez mindig a képernyőd aktuális felbontását jelenti. Az előre olvasandók számát hagyd alapon.
-
Fandango
veterán
-
Fandango
veterán
válasz norbi0604 #16389 üzenetére
Ennek akkor van jelentosege, ha a monitorod vagy TVd kepes a film fps ertekenek egesz szamu tobbszoroset kepfrissiteskent hasznalni, ekkor lesz a legsimabb a lejatszas (elvileg nem fogsz semmilyen ugrast, akadozast latni a filmben). En nem vagyok ilyen szerencses helyzetben mivel a monitorom 60Hz kepfrissitesre kepes, ennek ellenere teljesen elvezeheto minden film amit nezek, nem talalkozom a mar emlitett problemakkal (ami nem is altalanos jellegu problema de van akinek elofordul es zavaro).
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
válasz norbi0604 #18234 üzenetére
Arra való, hogyha a rendszerbe telepített DirectShow kodekekkel történik a lejátszás, akkor kiválaszthatod, hogy az alternatívák közül melyik kodekeket használja az adott formátumhoz. Értelemszerűen a beépített kodekes lejátszókra (MPC-HC, Splash, PotPlayer) alapértelmezetten nincs hatással.
-
Fandango
veterán
válasz norbi0604 #18294 üzenetére
LAV Filtersbol van 64bites verzio, ha az installert szeded le akkor csak feltelepited es kesz, nem kell vele mast csinalni. Persze az alapertelmezett beallitasok nem mindenki szamara megfeleloek, ezert erdemes megnezni a Splitter, Audio, Video reszt, kulon-kulon finom hangolni ha kell.
Ha telepitetted akkor a Start Menu/Programs reszben elerhetoek a programreszek.
Legjobb tudomasom szerint SPDIF Passtrough-t nem tud ha erre gondoltal, ahhoz ffdshow kell, minden masban az Audio resz megfelelo, akar digitalishoz, akar analoghoz.[ Szerkesztve ]
-
-
Fandango
veterán
válasz norbi0604 #19077 üzenetére
LAV Audio melle akkor kell AC3 Filter ha passtrough kell a hang atvitelhez, egyebkent nem kell (ebbe nem vagyok teljesen biztos).
A mixing pedig akkor kell ha pl 5.1 anyagot akarsz lekeverni sztereora vagy forditva. Probald ki allitgasd, ha ugy erzed nem szol jol, aztan ra jossz magadtol is (en nem hasznalom mert nincs 5.1 rendszerem, csak fejhallgatoval nezek filmet).
[ Szerkesztve ]
-
Fandango
veterán
válasz norbi0604 #19081 üzenetére
Arra valo, hogy a video fps szinkronba keruljon a megjelenito kepfrissitesevel, vagy kozel hozza, ezaltal simabb lesz a lejatszas.
Illetve mivel a lejatszas sebesseget allitja ehhez a hangot is igazitani kell, igy ezt is megteszi, tud audio resamplinget es meg par dolgot.
Tulajdon keppen ez egy audio renderer.[ Szerkesztve ]
-
tdd587
őstag
válasz norbi0604 #19247 üzenetére
Mert tudja, hogy a netről van és még nem mondtad meg neki, hogy megbízható forrásból származik. Ha ezen a képernyőn nem is, ha explorer alól elindítod, szerintem lesz egy olyan checkbox, hogy többet ne kérdezzen rá.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
tdd587
őstag
válasz norbi0604 #19249 üzenetére
Nem. Illetve igen. Futtatás alól (win+R) böngészd ki az exe-t és akkor a win7-es jellegű kérdés fog feljönni, amin ki lehet pipálni, hogy többet ne kérdezzen.
Rémlik, hogy én így szabadultam meg egy hasonló esetben win8 alatt az ilyen kérdésektől...
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- LG 34GL750-B ultrawide monitor
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RX 6700 Xt 12GB/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3070 Ti 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3080 10Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/750W 2-3 Év Gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest