- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
Vidala #33001 üzenetére
A DVD esetén azért lehet jobb, mert a TV felkonvertáló algoritmusa, képjel feldolgozó chipje rosszabb minőségű, mint az AVR-é.
Én pl. egyértelmű változást tapasztaltam a HD felbontású filmek megjelenítésében, mióta az AVRen keresztül meg a TVre a kép HDMI-n Egy picit mint ha művibb lenne. Homogénebb felületek, harsányabb kontúrok... de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak.
A HDMI bypasst még nem próbáltam ki, annyira vagány a H/K OSD-je!
-
Integra
titán
válasz
Vidala #33001 üzenetére
valami hasonlót gondolok én is, de mivel már elfogadható receiverbe dugom, nem szabadna kijöjjön. csak eddig u2410-be dugtam a receivert, most meg már lesz normális plazma meg projektor. de nem hinném, hogy szignifikáns változás lenne. ellenben a kényelem és egyszerűség, hogy nem egy kábeldzsihád van a receiverbe dugva, felettébb vonzó.
Aktív témák
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- Autós topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Cipő topic
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest