Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizimento
senior tag
2db videoton 100w hangfalat szeretnék meghajtani egy erősítővel (a mostani tönkrement)
Ami elvárás lenne: Tisztán, és a hangfalakkal elérhető legnagyobb hangerőn meg tudja szólaltatni őket, valamint távirányítóról lehessen vezérelni. Legalább 2 bemenet legyen ratja (TV+számítógép). És legyen rajta mikrofon bemenet amminek a hangját rá tudja "keverni" a zenére. (Nem kell profi keverés, csak itthoni iszogatás utáni/melletti karaoke lehetősége)Természetesen mindezt szeretném nem túl drágán megúszni, de nem is akarok spórolni rajta. Amolyan best buyt, ár/érték arányban jeleskedő készüléket keresek.
Mit ajánlotok ilyen használathoz? Használtat vagy újat? Valami bevált tipus esetleg?Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
válasz #09634560 #64102 üzenetére
Szimplán RCA-RCA val kötném rá a TVt, és jack-RCA val a számítógépet, ahogy eddig is volt, egy régi Pioneer erősítőn.
Ezen az erősítőn is volt pl egy nagy jack mikrofon bemenet, és egy potival lehetett állítani, onnantól hogy 100% csak a jel, odáig hogy 100% csak a mikrofon szóljon.
Nekem ennyi elég is lenne.Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Kicsit körülnéztem a használt erősítők piacán. Ezeket találtam amik a pénztárcámnak és az igényeimnek is megfelelnének. Szerintetek melyik lenne a legjobb választás? (Jelenleg stereo erősítőnek használnám, de a későbbiekben tervezem házimozi hangrendszer kialakitását)
Onkyo A-SV420
Onkyo TX-SV373
Onkyo TX-SV444
Onkyo TX-SV454
Denon AVR-1404
HARMAN/KARDON AVI 200II + HARMAN/KARDON TU9400 tunerVennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
Van egy Harman/Kardon AVR 21 erősítőm.
Ebbe van fm tuner is, de úgy tűnik nem működőképes, vagy csak én vagyok béna... Mi baja lehet?
Auto search-nél csak pörögnek körbe a számok, nem talál semmit (közbe néma csend).
Ha manuálisan állítok be egy adót, akkor is csak néma csend.
Ennyire azért nincs leárnyékolva a ház, és amugy sincs túl messze az ablaktól
FM-re van állítva, antenna csatlakoztatva.
Valami ötlet? Köszi!Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
válasz MasterMark #65687 üzenetére
Nem találok semmilyen módváltót...
Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
válasz MasterMark #65694 üzenetére
FM Mono-val a sistergés előjött, de nem tudok semmilyen adót fogni, mindenhol csak sistereg.
Ugyanitt kis gagyi piaci rádió bőven vesz adókat!Vennék hibás elektromos rollert/hoverboardot!
-
vizimento
senior tag
válasz MasterMark #65700 üzenetére
Sávokkal nem hiszem hogy hiba lenne, annyira nem régi készülék ez...
Megpróbálok szerezni valahonnan egy másik antennát, vagy kipróbálom egy darab dróttal, 1-2 adót még azzal is fognia kéne! Ha az se akkor szétkapom, hátha tényleg a forrasztás engedte el.
Rádió gombot meg hiába nyomogatom, már elsőre kiirja hogy rádió módba váltott...
-
vizimento
senior tag
válasz vizimento #65704 üzenetére
Sajnos a "darab kábel" sem hozott megoldást, így feltételezem nem az antennával van gond.
Szétszedtem a készüléket, de laikus számára észrevehető dolgot nem találtam (elengedett forrasztás, nyákon égésnyom, felpuposodott kondi, stb)
Egyéb ötlet/javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest