- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Warter #91521 üzenetére
"Ha raktáron lenne egy rakat régi sub, akkor én is inkább azt ajánlgatnám."
Pont, hogy nem erről volt szó. Az utolsó darabokat árulta, mondta, hogy siessek, mert gyorsan elviszik. Ez is lehetne tipikus kereskedő-duma, de igaza volt. Nem siettem eléggé. Amikor nemsokára kattintani akartam a Kosárba gombra, akkor vettem észre, hogy olyan már nincs!
Így hónapokra parkolópályára került a project, és végül íbéjen rendeltem meg. Tisztában vagyok a kereskedők tipikus húzásaival, tudom, hogy mit-miért ajánlanak, és meg is lepett a hozzáállása. Az akkor már jóval drágább utódot is promózhatta volna, hogy így jobb, meg úgy jobb, meg a specifikáció stb., ennek ellenére amikor én mondtam neki a tetszetősebb specifikációt, azt mondta, azzal nem kell foglalkozni. (Nem pont ezekkel a szavakkal, de a lényege ez volt.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest