- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skippper
senior tag
válasz
Squirrel #186931 üzenetére
Ahogy a kolléga mondja, a HDMI olyan digitális jelet visz, ami vagy működik, vagy nem - olyan nincs, hogy szebb/jobb lesz a hang tőle. Amire viszont érdemes figyelni, hogy a különböző funkciók is tudnak egyesével működni/nem működni egy igénytelen kábel esetén. Az én példámban olyan volt, hogy alapvetően átment a kép, de valamiért nem volt hajlandó működni rajta a VRR. Kicseréltem az itt ajánlott Alza-s kábelre és megjavult.
Amennyiben szükséged van az Ultra High Speed specifikációra, akkor mindenképpen olyan kábelt vegyél, amin van QR kódos certificate, azok bevizsgáltan jól fognak működni (lásd az alzás). Itt amúgy 5 méternél van a felső határ, efölött szerintem nem nagyon találsz csak optikai megoldást. Nekem volt vagy 10 féle Ultra High Speed(nek titulált) kábel a kezeim között, 3m és azalatt mindegyik ment teljes szávszélességgel, 5m-en jöttek elő hibák a gagyi kábelekkel (kép elmegy, Atmos nem megy át, VRR hiba), certes kábelek mind tökéletesek voltak.
(nálam személy szerint ez fontos volt, mert 4K 120Hz Gaming is van terítéken)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nintendo Switch 2
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Autós topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Fotók, videók mobillal
- Diablo IV
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest