Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Rp526

aktív tag

válasz -KP- #186463 üzenetére

Hangkártya + végfokok. AMD-ben nem gondolkodtam. Mióta megvagyok mindenem intel + nvidia. AMD mellett szólna az ára és a képkockaszám. Nvidia mellett, hogy ehhez fejlesztik/fejlesztették a madVR-t és ahogy hallottam sokkal kevesebb erőből lehozza azt, amit az AMD.
    Nyilván ha meg fogom tudni tenni, akkor kap normális CPU-t. Érdekesség kép bele fogom rakni a jelenlegi build-be am. Kiv leszek lesz e bármi bottleneck, ha igen akkor jöhet a jobb proci. De ha nem akkor teljesen felesleges. RAM szintén teszt alatt lesz.. én még nem láttam a 16 gigát sem kihasználni játék alatt, videókat nem vágok. Azt tudom a win szeret terjeszkedni.

Most pl láttam egy ilyen vidit. Foundry összenézte PS5 vs pár GPU. Ami nekem érdekes volt, hogy ha nem nézzük az új feature-öket, amik nagyrészt játékhoz használatosak DLSS stb.. akkor egy 2070 Super jobb fps-eket hozott, mint a 3060, 4060. Használt piacon pedig már elég olcsó egy 2070 super is. Nem tudom madVR használ/hasznosít e bármit a 30XXX, 40XX széria új dolgaiból vagy sem.

Új hozzászólás Aktív témák