Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tamoo
nagyúr
válasz
Dorian
üzenetére
EQ APO csak win alatt megy, linux-ra nem tudom van-e hasonló, de én nem szivatnám magam.
Pár éve fórumos hatásra összekínlódtam egy voyage mpd rendszert zenelejátszásra (csak parancssoros felülete volt, semmi gui), nálam nem hozott átütő javulást winhez képest, viszont elég sokat elvett az életemből.
Soha többet nem kínlódok ilyenekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- New World - az új Amazon MMORPG
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Viccrovat
- Microsoft Excel topic
- iPhone topik
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pár éve fórumos hatásra összekínlódtam egy voyage mpd rendszert zenelejátszásra (csak parancssoros felülete volt, semmi gui), nálam nem hozott átütő javulást winhez képest, viszont elég sokat elvett az életemből.