- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi 72
veterán
válasz
#75912448 #127727 üzenetére
Mellesleg mikor Nolan az életben egyszer maximálisan természetes hangot próbált kreálni, munkaóra hegyeket ölve bele, ezen a szent helyen, a világon egyedülálló módon egységesen túlvezérelt ítéletet kapott.
Na-na,én nem írtam ilyet,nálam jól szól.
A többivel meg vele(tek)d vagyok.
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
#75912448 #127727 üzenetére
"Ki nem sz@rja le a szobaakusztikai korrekciót?"
Csak a vacakokat kell EQ-zniTartom amit mondtam. Lehet élni korrekció nélkül, mégpedig jól. így a "Ki nem sz@rja le a szobaakusztikai korrekciót?" a helyén van. Megerősítve..
Egy jobb fajta erősítő igényli a szobaakusztikai korrekciót? Nem feltétlenül, sőt, Tamoo imént írta le a tényeket.
Rossz erősítőn mi segít kizárólag, ha "nagy a baj"? Hát az EQ. Mi akkor a baj azzal amit írtam? Ezek is tények, de a lényeg, hogy ne legyeg igazam, nem?
Ha EQ nélkül rosszul szól az erősítőd, arról nem én tehetek és ne engem kárhoztass ezért. De ne erősítsd azt, hogy kötelező az EQ mert ez nem igaz. Szerintem, természetesen.
Na jó, elég lesz ennyi. Írhattok bármit, én befejeztem, srácok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- Last Epoch
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Vicces képek
- Canon EOS DSLR topic
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest