- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz
Dorian #26539 üzenetére
Háát nem tudom de nem sok filmet láttam amiben a hangok valóságosak lennének. Nem véletlenül van a rengeteg utómunka. Persze pont ettől válik élvezetessé. Az unalmas ajtónyikorgástól sokkal jobb a felturbózott szíved kiesik a félelemtől hang.
Egyik legnagyobb csalódásom a Hungarian Rhapsody: Queen Live in Budapest felvétel. Mindig is ájuldoztam a hanganyagától. Évekkel később tudatosult számomra, hogy jó része stúdióban felvett mivel a koncerten készült eredeti felvételek élvezhetetlenek lettek volna. Kizárólag azok tudják hogy milyen volt az a koncert akik a helyszínen voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- A topik kompakt "házimozi" szettekkel igen, de hangprojektorokkal (soundbar) tapasztalatok híján nem foglalkozik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi haladó szinten topic
- Hi-Fi topic
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- PS Plus előfizetések
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro