Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mookica
tag
válasz shalafi66 #31572 üzenetére
Az a gond a mostanival, hogy egy 400x500x400 -as láda belsejében van elkülönítve a BP rész, tehát rejtve van, meg amúgyis kísérleti projekt volt, de legalább bevált. Szerintem jól eltaláltam a méretezést,mert amit akartam azt kihoztam belőle. Kb. úgy szól 50Hz alatt mint ahogy azt szerettem volna. Sajnos a szélesebb tartományt (80Hz-ig) már nem szereti. Ha meglesz a DJ310 akkor nem lesz szükségem az egész ládára, csak a BP részre, tehát szét kell barmolnom az egészet. Úgyhogy érdemesebb inkább egy új dobozt építenem, ami csak mélynyomó lesz.
A gyorsaságot úgy értem, hogy közelről és távolról is hallgatva, nagyobb hangerőn is nagyon ütősen dübörög, kb. úgy mint egy zárt láda a csomagtartóban. És valójában ez is volt a cél. Nem tudsz olyan gyorsan kopogni két ujjaddal az asztalon, amilyen gyors lábdob hangját képes kiadni szépen tisztán erőteljesen, nem összekutyulva.
Ettől tartok, ha nem PB lesz akkor ez a hanghatás megszűnik. Zártból is kilehet hozni simán csak nem 100W-os erősítővel meg a B8023-al. Ahhoz kellene legalább 500W-os erősítő meg hangszóró.A gyári házi-mozi mélynyomóm ami 250W-os és Bass-Reflexes, nem képes erre pedig az gyári.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest