- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mookica
tag
válasz
shalafi66 #31572 üzenetére
Az a gond a mostanival, hogy egy 400x500x400 -as láda belsejében van elkülönítve a BP rész, tehát rejtve van, meg amúgyis kísérleti projekt volt, de legalább bevált. Szerintem jól eltaláltam a méretezést,mert amit akartam azt kihoztam belőle. Kb. úgy szól 50Hz alatt mint ahogy azt szerettem volna. Sajnos a szélesebb tartományt (80Hz-ig) már nem szereti. Ha meglesz a DJ310 akkor nem lesz szükségem az egész ládára, csak a BP részre, tehát szét kell barmolnom az egészet. Úgyhogy érdemesebb inkább egy új dobozt építenem, ami csak mélynyomó lesz.
A gyorsaságot úgy értem, hogy közelről és távolról is hallgatva, nagyobb hangerőn is nagyon ütősen dübörög, kb. úgy mint egy zárt láda a csomagtartóban. És valójában ez is volt a cél. Nem tudsz olyan gyorsan kopogni két ujjaddal az asztalon, amilyen gyors lábdob hangját képes kiadni szépen tisztán erőteljesen, nem összekutyulva.
Ettől tartok, ha nem PB lesz akkor ez a hanghatás megszűnik. Zártból is kilehet hozni simán csak nem 100W-os erősítővel meg a B8023-al. Ahhoz kellene legalább 500W-os erősítő meg hangszóró.A gyári házi-mozi mélynyomóm ami 250W-os és Bass-Reflexes, nem képes erre
pedig az gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Vicces képek
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged