Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfheartGR
őstag
-
Bakitm
tag
válasz
wxppro #16968 üzenetére
Az alsó tápos kivitelek nagyon jók énszerintem, ugye a tápnak is jó mert jó kis hideg levegőt szipákol, meg a többi alkatrésznek is mert ha 10k körül vagy afelett áldozunk a házra akkor már a hűtést is jobban meg lehet szervezni benne, mint egy felső táposban szerintem. A kábelhosszokról meg hát annyit, hogy kalkulálni kell és utána nézni, de nagy márkáknál 10-15k körül már olyan tápot kap az ember, hogy annak tuti jók a kábelei max a ház kábel el vezetői tehetnek keresztbe(pl mint nálam a kiegészítő 4 pines a Gladiátorban körbe kellett vinnem mert az elvezetésen keresztül nem ért fel).
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultramegabrutal EVGA1600w T2 80 PLUS TITANIUM
- Fractal Design Torrent Compact White RGB TG Clear Tint
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Újszerű! Schneider Electric APC Back-UPS 750VA BX750MI-GR
- Használt prémium miniITX számítógépházak - COOLER MASTER Elite 120 Advanced - THERMALTAKE Core V1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- SzoftverPremium.hu
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest