Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- DPD tapasztalatok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kételkedem
addikt
A peltierrel kapcsolatban itt adnak tanácsot a szakik. A tápoddal kapcsolatban itt érdeklődj.
A tápventi haldoklásakor mélyebb,búgó hang szokott jelentkezni, a kondi haldoklásakor egy nagyon magas, éles zúgást hallasz, ami a terhelés függvényében változhat.
A codegen táp pedig igen alkalmas könyvtámasznak a könyvespolcon!Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
csib41
aktív tag
válasz Gyíkac #18314 üzenetére
Ha még nem pasztázott újra vagy nem szedte atomjaira a gépet és addig gyakorolta az összerakását mint rambo a fegyvert bekötött szemmel még kárt is tehet mint hasznot. Mondjuk nem bonyolult feladat tehát megcsinálhatja nyugodtan. Senki se profin kezdte
Amúgy meg ott a kolis módszer gép oldala le ventillátor mellé és kész bután néz ki de nem sül meg.[ Szerkesztve ]
-
csib41
aktív tag
válasz Gyíkac #18316 üzenetére
lehet láttad a radiátoromat feljebb, nem tudom. Nálam egy kőkemény 5V-ról hajtott 80as kis sz@r tápventillátor jelent -3 fokot(még nem jött meg a 4db 230as ).Lehet csak az a baja hogy beszorul a meleg levegő. 12V-ról meg porszívó hangutánzás megy.
Egyébként csinálom a blokkokat alaplapra és vidikarira is. Menet közben próbálok pár képet csinálni, bár nem tudom érdekelne e valakit. -
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #18335 üzenetére
nyugi. vagyunk még itt páran magamutogató, minden vackot postoló egyének. ezért vagyunk itt...
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #18337 üzenetére
viszont totál off kérdéseket is lehet, de nem érdemes, mert a szaktopic-okban talán még érdemi választ is fogsz kapni.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
csib41
aktív tag
válasz Gyíkac #18335 üzenetére
Nekem van egy kadett fűtőradiátorom de az az új házban lesz a tetejében. A blokk készítéséről meg képeket nem tudok csinálni mert telót elhagytam a kölcsönhöz nincs adatkábel és tesómmal összekaptam tegnap tehát a digitálist se tudom elkérni tőle...
Mindezt meg tegnap akartam leírni, de a tegnapi idióta vihar miatt nem volt net, Mondjuk 1-2 utcán és a buszállomáson a 40cm-es víz uralkodott és egy rakás fa kitört köztük egy tőlünk... szóval megérthető. -
BRIKLY
veterán
válasz Gyíkac #18629 üzenetére
Helló.
és szerinted nem fogják észrevenni,hogy leszedtem a bordát? vagy nem lényeg?"nem kötelességed neked ventit tenni rá"
nem volt a dobozra írva,hogy a gyári hűtővel használhatatlan..így gyártották,akkor így kellene normálisan működnie tudomásom szerint. de az,hogy ha terhelést kap,és felmegy 90 fokra egy szellős házban,szerintem nem normális... nem beszélve arról,hogy a gyári 2000Mhz helyett 1600Mhz-en megy az NB. -
Scaevola
tag
válasz Gyíkac #20038 üzenetére
Így van... a kábelek elrejtését megoldom... az ívek mögé gondoltam, hogy besúvasztom őket, ill. nem vetettem még el az üreges polcokat sem.
Keresem a DVI hosszabbítót, de nem találok olyat, amire gondolok.
Találtam VGA kábelt, abból van ilyen is, olyan is...
...de DVI-ból nem találok olyat, aminek az egyik vége "aljzat". Létezik egyáltalán?
apex
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20058 üzenetére
nyomáscsökkentő, visszacsapó szelep, akármi lehet. majd egy hozzáértő elmondja, nem értdemes találgatni...
ha kép alapján találtam konkrétan ilyet egy webáruház listáján, akkor tudnám, miele van dolgom. de nemm találtam, mert valószínű, rossz a ktegóriában kutattam, vagy ilyen kinézetűt már nem forgamaznak...
legrosszabb esetben tolómérővel leveszek minden külső méretet, és úgy elmegyek az obi-ba, egy fényképpel. úgy csak kapok valamit...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20061 üzenetére
a hidegvíz előtt is van. de ne offoljuk szét találgatással. majd valaki beír, aki konkrétan tudja, mi ez és mekkora...
[ Szerkesztve ]
-
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20250 üzenetére
szép barkács.
nekem ezek jobban bejönnek, mint amikor a kő gyalog 200-ért megépíttet mással a tri sli-ára egy vizet....
árvíz menet közben volt?
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20256 üzenetére
chat-en nevelkedett, tagmondatokat elválasztó vesszőt nem ismerő, korcs nemzedék. hogy utállak benneteket, amikor 3x kell nekifutni egy mondatnak, hogy megértse az ember...
fertőző módon szaporodtok itt ph-n.
de tényleg.
és iszonyatosan fel vagytok általában háborodva, ha az ember ezt szóváteszi...egy kib* vessző nincs a hsz-ban.
és a gyöngyszem:
"Gépet kikapcsoltam minden kirázta a víztől a lap meg memo..."
nem nagyon baj, csak ha azt is szeretnéd, hogy értsünk is valamit, akkor kicsit erőlködjél....
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20258 üzenetére
ok. akkor félrelőttem.
semmi baj. csak a vesszőt direkt nem kirakó chat-es tiniktől páran már kiütést kapunk. akik tudnák hová kell rakni, csak lusták....
nem veszekedni akartam, hanem az előbb említett kategóriát pirongatni, hátha fejhez kap.
sokszor én sem tudok valamit. megynyitom a word-öt, és addíg javítgatom, amíg a fránya piros és zöld aláhúzások el nem tűnnek...
a tagmondatokat valahogy elválasztani, hogy érthető legyen, szeritnem nem egy egetverő kérés. és ezt szóvá tenni és nem szóvátenni nem tolerancia kérdése....
csak érteni szeretném, amit írsz.
de szeritnem túlragoztuk. és bocsánat.
ez egy jó kis trollmentes topic, nem akarom azzá tenni....[ Szerkesztve ]
-
Beretvás
veterán
válasz Gyíkac #20262 üzenetére
Hali. Együtt érzek veled, előtted engem b@szogattak/b@szogatnak..Ezek az emberek inkább pofára b@sztatnak, tudom mert van itt rajtam kívül nagyon sok más ember aki hibásan ír és azokat nem bántják, Én meg ha már egy hibát is ejtek akkor jönnek ugyanezzel a lekezelő felsőbbrendű szöveggel. Nagyon szánalmasak de komolyan. Ez egy szakmai topik itt a tartalom kellene ,hogy érdekelje az embereket de ezek arra élveznek ha másokat megbánthatnak. És ha megfigyeled ezt csak ebben a topik-ban csinálják máshol nem, kivéve ha innen valamelyik jóakaród nem követ mindenhová, de ez is megtörtént már velem.. Szóval ez nagyon szánalmas.. Érdekes nekem elsőre sikerült mindent megértenem a hozzászólásodból.. Biztos velem van a baj...Üdw
[ Szerkesztve ]
-
kukinyo
addikt
válasz Gyíkac #20323 üzenetére
A váz már majdnem kész van.25x25x2.Erre nem lehet azt mondani hogy nem masszív.
Most viszont inkább a lemez vastagságra vagyok kíváncsi.Mert az elejére vettem 2-es lemezt (el is b@sztam rendesen) de egy hogy nagyon drága kettő,nem is olyan könnyű megmunkálni.Legalább is műhely nélkül egy konyhában.Fűrészelni,reszelgetni úgy hogy még satum sincs.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20898 üzenetére
tetszik!
pláne a költségvetés és az "y" gány...
a nagy nyereséged a gx2 levizezése. mert annak a ref hűtője ugye elég érdekes. hangban és hőben. az első, (és utolsó), normálisan megoldott 2 gpu-s refhűtő a gtx295 rev2...
mivel hangellenes vagyok, így valszeg azon agyalnék, hogyan lehetne valami + radit bedobni a renszerbe, jól szellőző helyen. hogy a ventiket ki lehessen lőni. feltéve, ha bírja a pumpa.
mindig is tetszettek a kókány vizek. 150-200-ért a hülye is tud csináltani prémium, több vga-s folyadékhűtést. persze, azok szebbek, de ezeket többre értékelem...
jól látom, a vga fullcoveres? (azaz 2 oldaliii full...)
a fehérségek mincsodák? valami apple? vagy festett? a felső optikai meghajtó is fehér?
vagy csontszínű, csak a fényképen van kivilágosodva?szolgálati közlemény. látod, ha rövid tőmondatokban beszélsz, nem hiányzik a tagmondatokat elválasztó vesző, mert ott a pont. és így érthető is. (még nekem is.) csak hogy a mai bszgatás se maradjon el.
(azt hittem, hogy megsértődtél, azért nem vagy...)[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20902 üzenetére
igen, logikus. ha sok van sorbakötve, akkor erősebb pumpa, és erősebb illesztések is kellhetnel. (nem vagyok szakértő, csak így gondolom...)
ilyenkor mindig kedvet kapok kicsit a víz kísérletekhez is....
fehér házról nem nyilatkoztál....
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20904 üzenetére
ok, értem.
a fullcover blokk az, ami a teljes oldalt takarja. pontosabbn nem a teljes nyákot, hanem minden hűtendő részt. gpu, vram, fet. és ugye itt ezt duplán, mert 2 nyákos...
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20909 üzenetére
én betáraztam különböző vastagságokban. 10 ft/cm2
a dupla quiet drive-os hangtompításhoz is vettem, nem keveset... de csak a felét használtam el.
még tervben volta passzív vga hűtésnél a fullcover blokk-os megoldás. oda is kellett volna, ráadásul több fajta vastagság.a vram, és fet-eknél mit tettél a vizelsblokk alá. pad-et? (mert elvileg azt kéne.) és csak a gpu-hoz a paszta. mert az ideális távolságot az pad-eknél való összenyomódással veszi fel.
szerk
ph-s képfeltöltés. én feltöltés előtt behúzom egy képszerkesztőbe, (pl. mingyenes photophiltre), és mentés másképp. itt van egy egyszerű csúszka, amit lehúzok 30% jpeg tömörítésre. a minőségen itt még nem látszik meg nagyon, (alatta már igen), és így tolom fel. a 270 kb-os képből rögtön lesz 80... -> sosem fogy el a ph-s feltöltési tárhely...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Gyíkac #20912 üzenetére
ha elég kicsi a hely, akkor pasztával is áthidalható. én tavasszal vettem egy zalman vf3000f hűtőt a gtx480-hoz. a kép baloldalán lévő 2 db...
a fekete nyákbordához nem adtak pad-et, csak pasztát.
de mivel itt 2 külön egység a feket lap és a gpu borda, így nem együtt kell felfeküdjenek.
a teljes oldali vizesblokknál ez gázosabb. mert a gpu-ra felfekszik, mert nekiszorítod. de a többi hűtendő részhez nem biztos, hogy hozzáér. eleve így van tervezve. így a vram-okhoz és a fet-ekhez kicsit gázos nem pad-et használni. elég, ha csak 1-2 nincs hűtve.
a gpu-n közben azt látod, hogy csak 50 fokos...
de ha valóban kicsi a táv, és rendesen megkented, akkor elviszi a hőt, ha kicsit is összeér. a paszta ráadásul jobban veszet, mint a pad, és vezet kb. annyira , mint a fém.
(így tudom..)"kvázi-tag lettem... hip-hip..." - előfordul néha....
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Gyíkac #20994 üzenetére
Én annyit tudok hozzászólni, hogy mindkét topicban off.
Esetleg próbálkozz vele itt:
Wlan, wifi, vezeték nélküli hálózat kérdések és válaszok[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest