Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zohan
senior tag
nos 1 csatlakozó max 1 amperig terhelhető szóval mielőtt sok ventit teszel 1 satira számolj utána melyik mennyi de alaplapi csatira ezt y elosztóval lehet rákötni....
illetve van egy olyan lehetőség is ami szerintem sokkalta sokkalta jobb, hogy veszel egy ventilátor szabályzót....
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
andras888
aktív tag
Én is ezt néztem magamnak, nincs nagy választék. Talán a AeroCool F4XT ott lekapcsolható a világítás de viszont nem fokozatmentes az állítás, és olvastam olyat hogy nem minden ventit működtet megfelelően
Én is hasonló konfigot szeretnék majd egyszer, full hd hogy teljesít?
A ramok mennek? én pont most lőttem be 8-8-8-22 1T 1387MHz 1,59 V -
Tomi7887
aktív tag
Nekem olyan Scythe ventim van, aminek az ugyanilyen szabályzóját ki tudom vezetni a PCI helyre hátra, másrészt 4pines, tehát ha a lap tudja akkor megoldható onnét is. Szerintem nagyon megbízható.
Egyébként én úgy gondolom, hogy érdemesebb azért a plusz 4-8 ezerért, amit ventivezérlésre költötök, olyan lapot és ventiket venni ami 4pines, és sokkal kényelmesebb Biosba egyszer belőni őket. Ugyanakkor dizájnba nagyon jól néz ki mindegyik, tehát optikai tuningra nagyon ajánlott. Például ez is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zohan
senior tag
a revoltec fan control nagyon vacak cucc.... led hibásak szoktak lenni.. de nekem pl zugnak a ventijeim tőle.... gariztattam kaptam zsir ujat és azt is hibásan kaptam meg... szóval a revoltecet nem ajánlom senkinek.
tudom h van szerk gomb... de benéztem
[ Szerkesztve ]
Cooler Master, Asus & Corsair User - Powered By AMD
-
-
ledgeri
nagyúr
ha csak a zöldsége miatt kellene, akkor sickleflow( halkabb és többet fúj)?
ha az áttetszősége miatt, akkor... nem tudom..// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Gabesz144
senior tag
Igen olvastam és köszi de ebből nem tudtam meg hogy a Swif2-es ventik teljesítményben is jobbak e vagy csak a halkabbak. Nekem jelenleg 800rpm körül forognak a 12-es ventik a gépbe ha nagyon meleg van akkor max 1000rpm. Ha a Swif2 több levegőt mozgatna meg ekkora fordulaton az jó lenne. A hangja az biztos halkabb lenne de ez másodlagos szempont nálam.
[ Szerkesztve ]
Xbox Gamertag: Gabesz14415
-
Hun Mallior
tag
válasz kungzi #10949 üzenetére
Én nem találtam slim ventiket (csak a scythe-ttől), pedig én is keresgélek 12cm-eset, csak normális áron 1,5k-nál azért ne legyen drágább....Szólj légyszi ha találsz, hálás lennék. Thermaltakes házba menne, de alaplap nagyon fenn van és fentre nem fér be csak a 1,5-ös vastagságú.
ʎɐqǝ uo pɹɐoqʎǝʞ ɐ ʎnq ı ǝɯıʇ ʇsɐן ǝɥʇ sı sıɥʇ
-
spywear
tag
válasz kungzi #10949 üzenetére
[talán itt uram] jó kis ára van vazeee!! jó választás!
Megbízhatóságom: Találat spywear felhasználónak 21 pozitív és 0 negativ értékelése van a régi fórumon! az új fórumon pedig 291 pozitív értékelés SZÁMOM:06203443021 Viberen is wats up is
-
krichd1
addikt
válasz kungzi #12010 üzenetére
Scythe Slip Stream Slim, de csodákat ne várj tőle, erősen kompromisszumos megoldás.
(#12015) Kaci84:
-Noiseblocker BlackSilent Pro Fan PLPS
-Nanoxia FX EVO PWM 120 mm - 1500Szerintem 500rpm-re nem érdemes visszaszabályozni, inkább akkor kapcsold ki. Nekem alaplapom kikapcsolja a ventiket, amikor csak netezek, vagy üresjáratban megy a gép.
[ Szerkesztve ]
Az év legjobb zenei albumai: http://tinyurl.com/ou4u3ql
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Minőségi ARGB ventik és modding nagy választékban most szuper akciós áron!
- LianLi ST120-3B white ventillátor szett (3db.) ARGB vezérlővel FEHÉR
- Minőségi SUNON 24V 3800RPM 12CM Dupla golyóscsapágy, inverteres, brutális, ujj lekapós
- 2db Noctua NF-A14 PWM ventilátor 140mm
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest