- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Locutus #5105 üzenetére
Vagy akkor ajánlj valamit helyette?
Az a gond, hogy (szerintem) túl sok varia nem lehet a ventiknél. Nem egy komplikált szerkezetek azok. A lapátokon, a csapágyazáson és a fordulatszámon lehet bármit is változtatni a teljesítmény ill. a hang érdekében. Mást nem nagyon.
Ezeket az adatokat megtalálod a gyártó oldalán, aztán vagy elhiszed vagy nem.
Azután megnézel pár tesztet, ahol ténylegesen decibelmérővel mérik az értékeket, aztán vagy elhiszed vagy nem.
A noctuáról már én is hallottam rosszakat. Asszem PH!-s tesztben is láttam, hogy elég csúnyán teljesített. A scythe több helyről is dicsérve volt, viszont borsos az ára. Az Englide szintén több helyről volt dicsérve. Tesztet is néztem ami igazolta a hallottakat, és ~ fele az ára.
Amúgy ha találsz v.hol olcsóbb Touch 2000-est akkor dobhatnál róla egy linket ; ) -
Dany007
veterán
válasz
Locutus #5105 üzenetére
o_O
én pedig úgy hallottam, hogy pont az Englide az, ahol pontosak és lemértek az adatok. Több tesztben is jobban jött ki, mint a konkurens.
Az értékeket, mint a légszállítás, hang, a többihez hasonlítva is jó alternatívát jelent. Viszont 2.300 forint. Ugyan ez Scythe-be (ba?) 4.000 forint!
Ahogy fent is írtam 1200rpm 47cfm 20dba. Most, az ember mást nem tehet. Megnézi az adatokat, aztán megnéz pár tesztet. Vagy elhiszi, vagy nem.Na, most olvasom, 25-90 fok között mér... szal elvetve az ötlet.
Hogy hol van olcsóbban nem tudom. Árgép 11.426 forintot hozott ki min. -
Henk
veterán
válasz
Locutus #5105 üzenetére
Azért az Englide fele annyiba kerül mint egy S-flex vagy a Noctua-k közül a drágábbak és egy normális minőségű venti nem azér csendesebb mert lassabban forog mint gyengébb társai. Te milyet használsz Xilence, Revoltec? Mert ezek a legolcsóbbak cserébe hangosak és hamar tönkremennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair iCUE SP120 RGB ELITE - iCUE ML120 RGB ELITE
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE SP120 RGB PC ventilátor 120mm PWM INGYEN FOXPOST
- Corsair / NZXT 120 - 140mm Ventilátorok.
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest