- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
krichd1
addikt
válasz
szente #11405 üzenetére
Alapvetően nem rossz minőségű a Xilence venti, attól hogy olcsó. Drágábban Nanoxia Deep Silence, Scythe Kama Flow 2, be quiet! Silent Wings ventiket nézd meg. Keress pár tesztet is, mert gyári adatokra nem szabad hagyatkozni.
Aki 120mm ventit keres: Bitfenix Spectre, Thermalright TY-140/141/147/X-Silent, Scythe Kama Flow 2, Nanoxia Deep Silence/EVO, Corsair SP120.
-
neko18
senior tag
válasz
szente #11405 üzenetére
A légszállítással nyomáskülönbség keletkezik szóval nagyjából egyenesen arányos a két mennyiség
Ez szerintem nincs rossz árban: KLIKK Főleg ha a csend a szempont! és ahhoz képest nem rossz a légszállítása
Ha jó egy hangosabb is akkor: KLIKK
Ha még olcsóbb akkor: KLIKK
Egyébként jellemző hogy minél halkabb, jobb a légszállítása annál drágább, de főként a hang a szempont sokaknál. Szerintem érdemes rááldozni +2-3ezret főleg ha csak egy darabra van szükséged pl procira teszed vagy vga-raEzen szerintem ne spórolj. A hangerő csökkentésére még ajánlott hangszigetelő anyag beépítése ami szerintem olcsón megvan
Méretre vágja az ember beragasztja és kész is, pár dB-t tuti hogy elnyel az is
Ez mind PWM-es nem 3pines. Ha még is 3 pines kellene akkor kérlek jelezd
CoolBoy323:AC-t sokan nem ajánlják mert hamar hangos lesz meg ilyesmi, ennek ellenére nekem AC van házhűtésnek és VGA hűtésnek is és halk és jól teljesít szerintem. Nekem ennyi pénzem volt, 0 házhűtés után már egy kis fuvallat is sokat hűt a gépen
AC hűtőpasztával nekem pl proci -10 vga -5 fokot csökkent
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 9db Lian Li SL Infinity white vezérlővel
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Cooler Master SickelFlow 120 ventilátorok eladóak
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest