- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zsolli
addikt
Nekem az előző szezon elején, az első kupameccs utáni (tehát első bajnoki előtti) edzésnél volt "rekordom", a -11-gyel. Nem tudom már, mennyi volt pluszban mellette. Anno akkor be is írtam ide asszem.
Annyit tudok mondani, hogy türelem. Mindenki így kezdi, kérdés, hogy milyen posztot edz. Ügye nekem a kp erősödése miatt, még kutyaütő skacokkal is tudtam ezt-azt variálni. Te kapust edzel, ami a csapat értékelésein nem mutatkozik meg annyira egyelőre. De türelem. Az első garnitúra eladásából veszel ismét 2 fasza kis edzhető suhancot (esetleg jobb induló alapanyagot, mint az előzők), és minőségi javításokat eszközölsz pár poszton.
De addig is itt vagyunk mi, és infókkal, élményekkel, mindenféle adatokkal, és bemákolt meccsekkel árasztunk el
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest