Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsolli

addikt

válasz r0by #9093 üzenetére

Na, hazaértem, íme a "hűség-lista":

isteni (20): 11 játékos (benne van a mostani edző)
    csodás (19): 6 db
    legendás (17): 1 db
    term.feletti (14): 1 db
    világklasszis (13): 1 db
    lenyűgöző (12): 1 db (Ő lesz majd az új edzőm, így istenire fog lépni.)

Zs

• zsolli

addikt

válasz r0by #9093 üzenetére

Majd otthon megnézem, nekem mennyi az annyi a hűségből.

A csoport erősség az értékelések alapján van meghatározva, és nem tudom mennyire visszamenőleg nézi ezt. Eddig az enyém jóval erősebb volt (Alltid szerint). Lehet a mostani kupameccs alapján határozta ezt meg, ahol mindenki össze-vissza felállásban PIC-elt. Mondjuk ez mindenhová igaz :D

Meglátjuk most szombat után, ahol mindenki belead apait-anyait, lesz-e ebben változás.
    Annyit tudok, hogy előző szezonban a csoportomban 4 csapat is lazán produkált 200 feletti hatstatot.

Van még egy másféle statisztika is. Tegnap néztem. Azt nézi, hogy a veled egy időben regisztrált menedzserek közül hányadik vagy a rangsorolásban. Én ott a 2. vagyok.
    Persze ez sem igazán mérvadó, mert nem számol avval, hogy ki milyen erős csoportban van. Tehát nem a csapatok átlagértékelését veszi alapul, hanem a rangsort. Nézegettem, vannak olyan VI-odos csoportok, amik gyengébbek, mint 1-2 VII-ed osztály. De a gyenge VI-odos helyezése alapján csalókán magasabb rangsorolást is kaphat.

Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy a hűségbónusz felezett bevezetésével (ill. a folyamatban lévő edzésekkel) a mostani szezonban milyen értékeléseket hoznak a srácaim.

Zs

Új hozzászólás Aktív témák