- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferenc999
tag
Igen, azt elfelejtetem hogy karneváli szponzorok mellett nő 200ezerrel hetente (afelett csak 1el jobb tán a hangulat) Ebben a szezonban végig nyertem + 200-300 misi pluszban voltam. Szóval így is keves.
Ez a stadion helytálló, mert 60 ezres megtelhet harmad osztályban, 5ödben jó ha 40 erest mengtöltenek. De tényleg jó lé jöhet belőle, Csak ugye 2 hetente 60 misi, és egy 8,5 csillagos playa eszik 30 misit hetente , akkor megint nem jön ki
Ez tuti, hogy felsőbb osztályban jobb ifik jönnek hetente? Mert én randomnak tudom ezt a dolgot. 4 szezon óta kűdöm maxal az ifit, kb 3 szezon óta remek, és 2 elfogadható playát húztam eddig, szóval ha nunsza adós vagyok akkor örülhetek.
Te tudsz valamit amit én nem? -
Latissimus Dorsi
senior tag
Hát ha arra vársz, hogy az ifikből legyen pénzed, akkor inkább el se kezdj játszani
Tegnap érdekes felfedezést tettem, ami gondolom csak nekem új. Csodás játékszervezésü belső kp. 200-300 misi körül volt eladó egy marékravaló a piacon, először nem értettem, azt hittem valami bug, vagy lezsírozott ügyletek, vagy valami. Aztán megláttam a heti fizujukat. Sajna már csak akkor amikor egy befigyelt a játékoskeretbe.
Szal ha valakinek esetleg csodás IM kellene olcsón (8,5 csillaagot hozogat), ne kíméljen.
Majd ha kiheverem a sokkot (és a csőd közeli állapotot) írok még hogy teljesít(ett) mielőtt megváltam tőle.
Ha más nem hát kirúgom. bár egy cseppet drága mulatság, de ha már ilyen birka vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- 0perces !Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest