Új hozzászólás Aktív témák
-
skitzoo
senior tag
basszus a derekam miatt megint nemtudok gyakorolni
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
-
-
skitzoo
senior tag
amúgy ti mennyit gyakoroltok 1 nap?
"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
skitzoo
senior tag
-
héétee
újonc
Hát Sziasztok.. én most kezdtem a shuffle- t és nagyon teccik.. ha valaki űzi még ezt fejér megyéből azírjon
HahAhaHaHaA
-
skitzoo
senior tag
jó lenne már firss hús
-
-
nem_tom
őstag
ez egy torrent fájl, ami vareznak számít.
olvastad az Alapelveket?de úgyse jár ide senki, főleg nem modok, szal mind1.
[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
-
skitzoo
senior tag
ha kell egy download link küldj pü-t és elküldöm mert én már letöltötem és k*rva jó
-
Pala
veterán
Aki teheti, szerezze be a legújabb Hardbass-t (vol.10), Wildstylez mixje nagyon üt rajta! Tegnap óta szinte folyamatosan ezt hallgatom!
-
skitzoo
senior tag
-
skitzoo
senior tag
-
skitzoo
senior tag
nehaljon ki megint a topic szal up!
-
nem_tom
őstag
igen, de én úgy veszem észre, hogy az elektro shuffle -t a malájosok jobban átvették.
(#157) skitzoo: az oks, hogy haverokkal, de ugye oktató videóról? (pl BigMilan video) mert az nem jó, hogy csak nézegetitek a shuffle videókat és vmi hasonlót próbáltok alkotni. sokkal több van mögötte.
vagy valamelyik haverod úgymond haladó szintű shuffle -ös emberke?[ Szerkesztve ]
-
skitzoo
senior tag
-
Pala
veterán
Pedig a shuffle-nek több válfaja is van, mint pl. a melbourne shuffle (ezt ismerik a legtöbben), ami gyakorlatilag mindenféle elektronikus zenére rászabható, nem csak a hardstyle-ra. Sőt főleg nem arra, mivel kialakulásának idejében (80-as évek) még nem is létezett HS.
[link] -
MODERÁTOR
Shuffle house, pop, eurohouse, europop zenére? Neee...
Maradjatok inkább akkor a hardstyle-nál, ha már shuffle-t táncoltok.
D-Block & S-te-Fan, Frontliner, Ivan Carsten, Zany, Tuneboy, Noisecontrollers, Headhunterz, The Pitcher akik így hirtelen eszembe jutnak, ha Hardstyle-ról van szó.
Az electro, dance, house, pop műfajokat véleményem szerint nem szabadna összekötni a shuffle-lel.Harrrr!!!!
-
skitzoo
senior tag
ja mikor ide irtam elsőnek akkor indult be
na majd most elkezdjük megint.
lassan lesz vidim youtubon aztán majd rate& com"Tudod, mi a pokol? Nem tűz és ördögök... nem az, amit gyerekkorunkban tanultunk! Mi magunk építjük a magunk poklát... még életünkben... ahányszor fájdalmat okozunk... ahányszor szenvedést okozunk!"
-
nem_tom
őstag
up! nehogymá így meghaljon a topic. olyan szépen indult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM