Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
válasz #98690560 #1666 üzenetére
Ahogy nézem ezt a cikket, és a képeket, szerintem normális lehet az általad tapasztalt szálas szakadás. Szerintem csak elkezdett dolgozni a kovász, mintha a 3 evőkanál kovászt etetted volna fel, és lett belőle 71 % hidratáltságú kovászod.
A cikk szerint már nem hajtogatja, formázza, hanem csak beleönti a vaslábosba az esti pihentetés után.
Talán az előző alkalmakkor jobban összeállt a tésztád, mondhatni dagasztottad, most meg inkább csak összekverted.
Persze ez csak ötletelgetés. Nem készítettem még így kenyeret, ha kovászt beletettem mindig kidagasztottam rendesen a tésztát, hogy elváljon az edény falától, és utána hajtogatás fél, egy óránként, ahogy kijön.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest