- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ebben a topikban a nápolyi , római stílusú pizza otthoni keretek közt történő sütését próbáljuk meg kivesézni, tökéletesíteni egymás tapasztalatai alapján... de azért elférnek a szép, házilag sütött kenyereink is!
Mirelit és a tepsis pizza szigorúan off!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aidan85
aktív tag
válasz
#98690560 #1666 üzenetére
Ahogy nézem ezt a cikket, és a képeket, szerintem normális lehet az általad tapasztalt szálas szakadás. Szerintem csak elkezdett dolgozni a kovász, mintha a 3 evőkanál kovászt etetted volna fel, és lett belőle 71 % hidratáltságú kovászod.
A cikk szerint már nem hajtogatja, formázza, hanem csak beleönti a vaslábosba az esti pihentetés után.
Talán az előző alkalmakkor jobban összeállt a tésztád, mondhatni dagasztottad, most meg inkább csak összekverted.
Persze ez csak ötletelgetés. Nem készítettem még így kenyeret, ha kovászt beletettem mindig kidagasztottam rendesen a tésztát, hogy elváljon az edény falától, és utána hajtogatás fél, egy óránként, ahogy kijön.
Új hozzászólás Aktív témák
A topokban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4