Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3135) Snoop-y válasza LifeSpirit (#3088) üzenetére


Snoop-y
veterán

"Összegezve:Aki szét akarja veretni magát,tesztelni erő és kitartás határait(ésfejleszteni):thaibox,box"

2,5 év után fordul a kocka? Hmm

Meg mi az, hogy szétveretni magát? Hát a bunyó közben valószínűleg nem semi contact lesz és nem pontozók fogják megmondani elvehetik e az uzsonnádat.
Nem csak adni kell hanem ha kapsz bírni is. Egy normális teremben nyilván nem fognak hülyére verni de én is mentem haza olyan plecsnikkel, hogy ihaj. Ez benne van nem sakkpartira készülsz. Amúgy meg nem kell orbitális nagy erő ahhoz, hogy ha rendes Muay thai-t tanulsz akkor valakit harcképtelenné tegyél. Szóval megvannak annak is a szépségei.
Nincsenek titkos technikák csak vannak olyanok amiket felesleges oktatni az első években amikor csoda ha kellő erővel és megfelelő ritmusban tudsz egyáltalán különböző combosokat rúgni. Amikor megkaptam az első combosomat azt hittem beszarok de komolyan. Leültem a földre és azt gondoltam magamban bazzeg ez nagyon durva biztos ezt akarom? De felálltam és csináltam tovább. Még ma is olyan lábam van hála a kemény edzéseknek mint a beton. Soha nem bántam meg, hogy ezt választottam pedig nem vagyok nagydarab figura ( 69 Kg )

New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.