Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
J.J. András
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
na, lépek aludni, de a mekong vidékéről tudnék mesélni...:DD
-
J.J. András
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
nem, mert ők egymás barátai...:D
de hát amúgy mindenhol ők vannak ám a fő döntési pozíciókban,mert hát az az agyament, alkoholsita Bush nemhogy egy országot, de még egy röpcsit sem tudna elvezetni szerintem,pedig állítólag rajt van egy olyan ''röpcsi pilóták a hangárban gyűlnek össze édesen mosolyogni'' képen.....
szóval, amúgy ne bántom őket, de valahol megértemőket is, de ha ők megtehetik igazuk bárminemű kierőszakolását, mi miért nem tehetjük ?:F -
J.J. András
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
na, kis haditechnológia továbbra is.....
hallottatok-e azon magyar fiatal ELTÉS fizikusról, aki kifejlesztett egy készüléket, ami a létező összes hangot kioltotta , 0 db-re vágta, majd szegény srácról azóta semmit sem tudni....
történt anno a 1968'-as évek környékén....
,mert akkor Merkava korai elődjeinek a T55-ök így ezzel a ''csodafegyverrel'' odabasztak volna....
Isten Hozott a Szövetségben !:) -=Sawtooth=-
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
reméltem is.....hát már csak élném meg a napot, mikor ''atyáink földje'' felett, a Nemzeti Lobogónk emelkedne a magosba....:O
ilyen téren elfogult vagyok, főleg mikor hallom azt a cigány nyelvüket, és igazuk megvédésére a Daco-Roman elméletet.....
dehát míg nincs itthon összetartás, semmilyen tankkal sem tudnánk mit csinálni....
na, BEKAPCS téma vissza........
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
biztos azt hiszi MH, vagy MHSZ, vagy mi a mostani hivatalos neve ? :F
, na , mindegy, Juhász Ferenc lehet hogy előrelátó, és látja a nagy globális világbékét, ahol mindeki megoszt mindent mindekivel, és még kavicokat sem fogunk hajigálni egymásra.....
csak a románok meg ne tudják, hogy nincsenek harckocsijaink, aztán egyszercsak megjelennek ''megintcsak'' a hősök terén.....:((( -
J.J. András
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
:DD
Pötyi, az én kódóm: 1-1-1-1 és 2-5-2-2(ezek a RAMoké) , és az igazi a 007-es, tehát én nyertem ! :DD
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
jah, csak azért, mert azokra a platós teherkocsikra rögzített izékre....(mi a nevük? :F -ilyen rövidítést használnak,mint RPG) gondoltam, amivel simán meg lehet szórni egy Commanche-ot is, és nem örülnek nekik a pilóták...:)
Pötyi, én hiszek neked, de nekem kell Erdély aranya, és ezüstje ,meg a tiszta levegő !:)
[Szerkesztve] -
J.J. András
őstag
válasz
-=Sawtooth=-
üzenetére
ezt én is így gondolom, mert 7,62-est nemcsak AKból lőhetek ki ...nemde ?:)
-
J.J. András
őstag
erre csak anynit, ugye ha jártas vagy a dolgokban, akkor tudod, hogy a kummulatív lövegek ellen is van páncélzat....
ezek a réteges kerámia betétes páncélokat már át sem tudja olvasztani, majdnem annyira kemény, és hőálló anyagot használnak a réteges páncélban, mint az Űrsiklók hőpajzsánál.....
jah, és ugye tudod, hogy a Merkava-n alkalmazták talán először azon ''páncélköpenyt'' , ahol a külső vékony réteg alatt van egy robbanópatronos réteg, ami egyszerűen ''lelövi'' magáról a rátapadó kummulatív löveget, mielőtt az még nekiállná átégetni....
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AMD Ryzen 5 5600/3060/512Gb SSD/16Gb RAM/700W
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4059, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi