Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
behappy
aktív tag
szerencsére sikerült megbeszélnünk mindent. Látjátok, minden kapcsolatban előfordul egy kis összezörrenés.
És az a jo kapcsolat ahol meg lehet oldani ezeket könnyen!
Örülök, hogy a miénk ilyen.
Jo hideg van kint, fázok... hogy milyen hirtelen eltünt az a nagy meleg! De szerintem lesz még 30fok pár napig...
Tegnap sikeresen tuléltem a repülőtér turát. Nem volt egy rendőr sem, pedig még Dunaharasztiba is ki kellett menni... PAra volt picit, mikor egy rendőrauo jött mögöttem, de nagyon betartottam minden szabályt.
Tegnap megint kiakadtam az utak szinvonalán....illetve az nincs is... Katasztrofa!!! És még sok vidéki csodálkozik, hogy a pesten használt autok miért vannak rosszabb állapotban, mért kopik el mindenük hamarabb... Hát ezért, a fél méteres lyukak, a hirtelen kb 5 centis szintkülönbségek miatt, amikor olyat koppan az auto, hogy azt hiszed, ott maradt a futomü.
Europark és környéke, soroksári ut...katasztrofa!
Érdekes, hogy tegnap egy gyökér soför nem volt sehol, mindenki normálisan, udvarisan közlekedett. MEglepődtem rendesen, lehet ez a külváros pozitivuma, mindig a belvárosban szoktam közlekedni, ahol sokszor még gyalog is gáz.
Az autom vizsgáját is sikerült lebeszélni tegnap, hétfőn vagy kedden megy. Remélem nem fog sokba kerülni. Még jo, hogy semmi baja az autonak és nem kell javitani... Na jo, a sérülést kéne a hátulján, de többet nem...
Ma nem lesz semmi különös szerintem átlagos nap lesz. Na majd este leirom.
Nagyon hiányzik barátnőm, de holnap már itt van!!!!
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Jövedelem
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Intel i3-10100F Processor 6M Cache, up to 4.30 GHz
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Apple iPhone 8 64GB Space Gray Használt, jó állapotban 94% akkumulátor
- Logitech MX Master 3S for MAC
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Örülök, hogy a miénk ilyen.
Europark és környéke, soroksári ut...katasztrofa!