Hirdetés

Aktív témák

• behappy

aktív tag

szerencsére sikerült megbeszélnünk mindent. Látjátok, minden kapcsolatban előfordul egy kis összezörrenés.
    És az a jo kapcsolat ahol meg lehet oldani ezeket könnyen! :) Örülök, hogy a miénk ilyen.

Jo hideg van kint, fázok... hogy milyen hirtelen eltünt az a nagy meleg! De szerintem lesz még 30fok pár napig...

Tegnap sikeresen tuléltem a repülőtér turát. Nem volt egy rendőr sem, pedig még Dunaharasztiba is ki kellett menni... PAra volt picit, mikor egy rendőrauo jött mögöttem, de nagyon betartottam minden szabályt. :DDD
    Tegnap megint kiakadtam az utak szinvonalán....illetve az nincs is... Katasztrofa!!! És még sok vidéki csodálkozik, hogy a pesten használt autok miért vannak rosszabb állapotban, mért kopik el mindenük hamarabb... Hát ezért, a fél méteres lyukak, a hirtelen kb 5 centis szintkülönbségek miatt, amikor olyat koppan az auto, hogy azt hiszed, ott maradt a futomü. :( Europark és környéke, soroksári ut...katasztrofa!
    Érdekes, hogy tegnap egy gyökér soför nem volt sehol, mindenki normálisan, udvarisan közlekedett. MEglepődtem rendesen, lehet ez a külváros pozitivuma, mindig a belvárosban szoktam közlekedni, ahol sokszor még gyalog is gáz. :(
    Az autom vizsgáját is sikerült lebeszélni tegnap, hétfőn vagy kedden megy. Remélem nem fog sokba kerülni. Még jo, hogy semmi baja az autonak és nem kell javitani... Na jo, a sérülést kéne a hátulján, de többet nem...

Ma nem lesz semmi különös szerintem átlagos nap lesz. Na majd este leirom.

Nagyon hiányzik barátnőm, de holnap már itt van!!!! :DDD

Aktív témák