Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DDL
őstag
Ez a kombó kb. 23k-ért most is beszerezhető. Igaz használtan.
És ezért az árért nagyobb hangerőt, több és mélyebb basszust! Szebb magasat, (ill. magas hangot is ad). Szebb sztereót (ill ennek már van térleképzése). Nagyságrendekkel kissebb torzítással szól. Igaz nem lehet a monitor közvetlen közelébe tenni (nem árnyékolt a hangszóró).
Nem tudom min akadtál ki. Megkérdezted, hogy szerintem mi az amin már lehet zenét hallgatni. Én meg válaszoltam.
Üdv: DDL
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
És ezért az árért nagyobb hangerőt, több és mélyebb basszust! Szebb magasat, (ill. magas hangot is ad). Szebb sztereót (ill ennek már van térleképzése). Nagyságrendekkel kissebb torzítással szól. Igaz nem lehet a monitor közvetlen közelébe tenni (nem árnyékolt a hangszóró).