- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Egy videóban láttam,hogy valami ic míg el nem éri talán a 20 fokot addig nem kapcsol be,és tényleg.
-
válasz
Ferrari fan
üzenetére
Meg lett a megfejtés fázik a hangkártya mikor bemelegszik akkor lesz hang.
-
Senkinek nincs ötlete?
A neten olvastam hasonlót csak windows 7 nél pont ezzel a hangkártyával,félek ha esetleg vennék más típust vagy egy DAC-ot azzal is ezt csinálná ha nem akkor meg a hiba az asusnál van.Csak idegesítő indítom a rendszert sehol semmi hang üres a hang rész a vezérlőpultba majd 10 perc múlva kattan a hangszóró és kiírja,hogy asus u5 xonar telepítve. -
Nos nekem lenne egy problémám van egy asus xonar U5 usb hangkártyám éls az előző rendszeren olyan probléma fordult elő,hogy nem volt hang gép induláskor én az amd driverre kezdtem gyanakodni mert egy illesztőprogram telepítése után kezdte.Közben újra húztam a rendszert hátha megoldódik a hiba azt is hittem,de megint elkezdte windows nem tudoim így hogy újra húztam csinálhatja e meg már azt sem tudom gyanakodjak e az amd driverre mert letiltottam minden hanghoz való feltelepített cuccát csak az U5 drivere van fent.Most indítottam a gépet nagy boldogan,hogy nem csinálja erre megint nincs hang,5 perc várakozás után kattant egyet a hangfal és jött meg a hang mintha usb-ről nem kapna azonnal áramot a hangkártya vagy nem tudom.Viszont ugye mikor nincs hang a visszajelző led se ég a hangkártyán olyankor rányomok a tárcsára amivel lehet váltani és elkezd őrülten kattogni mintha szakadozva kapná az áramot,ilyenkor usb-t kihúzom meg visszadugom.Most vajon driver,windows vagy hangkártya hiba lehet?Másik gépen jó volt a hangkártya.
Most is bekapcsoltam a gépet sehol a hangkártya
vagy 10 perc múlva írta ki a gép,hogy hangkártya felismerve telepítés és utána lett hang de minden indításnál ez van,vezetéket kicseréltem másikra az se rossz mert ugyan ez van. -
Miért van az,hogy sonic studio szoftverrel egy két játék alatt nincsen hang? Figyelt kérdés
Van egy asus U5 xonar usba hangkártyám és ugye ehhez adják a sonic studio szoftvert ez most driver is lenne vagy csak egy kiegészítő ami pl a hangzásért felelős?Úgy értem ha törölném nem sokat jelentene?Mert Sokszor úgy van.hogy feltelepítem a sonic studiot és egy ideig megy rendesen vagyis tudok előre beállított profilokat alkalmazni de egy idő múlva már nem engedi az profilokat akár melyikre nyomok kiírja,hogy mentve de pirossal a hang meg nem változik és csak a sima alap hang marad.Most ez driver is vagy csak a hang finomhangolása a szerepe?Régebben játszottam úgy,hogy játékhoz játék profil,zenéhez zene profil filmezéshez movie profil de mindig csak egy ideig megy aztán többet nem állít hangot.Most meg pár játék alatt nincs hang ha csak ki nem lövöm a feladatkezelőben.Rossz lenne ez a szoftver? -
válasz
Lord Dragon
üzenetére
Itt tudnak segíteni ezt próbáld.
-
válasz
mathgery
üzenetére
De nagy nehezen válaszoltak,azt mondták ha lehetséges váltsak vissza régebbi verzióra a windows 10 ben,itt a windows 10 topikban is kitárgyaltuk,hogy a microsoft cseszte el a frissítésekkel a gyártók meg kicsit lusták új drivert írni.Szóval a lényeg a windows frissítésekben van a gond a microsoft kitalált valami baromságot mit támogat ez meg betett a driverekenek.Szóval ha a gyártók nem csinálnak új drivert akkor minden így marad.DE e legtöbb kártyánál meg mindennél így jártak egy srácnak egy 268EFt os cucca van és az sem támogatott ős is csak egyfajta alap hangot tud kicsikarni.Én meg félek pl az asus is szarik rá meg a többi is.
-
válasz
mathgery
üzenetére
Én szívesen megosztanám,csak az az egy baj van,hogy az asus nak nem számítanak a vásárlói.Mivel ahogy írtam írtam már a magyar kirendeltségnek ott hitegettek,hogy majd kapok választ meg továbbították a külföldi résznek,aztán küldtem a külföldi részlegnek is emailt,arra jött egy válasz magyarul,hogy majd 48 órán belül válaszolnak de ez volt már vagy 4 napja,az előző meg vagy 1 hónapja.Szóval nem tudom még hova írhatnék az ügyben,töröm a fejem ezerrel.
-
Nekem is van problémám,de az asus egy faszkalap.Van egy asus xonar u5 hangkártyám ami elág jó cucc de az utóbbi időben furán működött a sonic studio pl windows alatt nem tudok profillal hangot változtatni,böngészőben viszont működött.De mostmár böngésző alatt sem tudok profillal hangot változtatni,pedig eddig ha filmet néztem akkor movie profilt állítottam be ha zenét hallgattam akkor a musicot ha meg játszottam akkor meg a games profilt.Most meg semmi ,csak egy féle hang van.Írtam az asusnak a magyar kirendeltségnek,a a külföldinek a magyarok ígérgették,1 hónapig ,hogy nemsoká jön válasz aztán elfelejtettek.Most meg a külföldi részről ígérték,hogy 48 órán belül válaszolnak de igen csak abból sem nagyon lesz semmi sem.Azért elég gáz a vevőkhöz a hozzáállásuk.
-
-
válasz
mathgery
üzenetére
Nekem pl olyat csinált a sonic studio,hogy nem mindenhol tudtam a profilokat alkalmazni,pl volt hogy firefoxban is csak egyfajta képen szólalt meg a zene vagy a hang,de most az működik,viszont a windowsban indítok el egy filmet vagy zenét a sonic studio ott sem működik úgy értem hiába változtatok profilt egyféleképpen szól.Előző windowsnál rendesen működött itt a 1709 nél meg nem akar szász százalékosan működni,ezért írtam az asusnak aztán azt ígérték 2 munka nap a válasz.Szóval nálam is vannak gondok a sonic studioval.
-
-
Van akinek itt van asus xonar u5 hangkártyája?Volt már olyan problémája akinek van,hogy egy idő után a sonic studióban a profiloknál bármit is állít ugyan úgy szól?Én eddig még csak szoftver/driver újra telepítéssel tudtam megoldani a dolgot.
-
Mitől lehet az,hogy asus xonar u5 nél ugye használom a sonic studiót és profilokat szoktam állítgatni a zenéhez a musicot játékhoz a gamindget,filmhez a moviet egy ideig minden működik rendesen,aztán hiába állítom a profilt bármire csak egy féle hang lesz,ha újból rakom a sonic studiót akkor egy ideig megint minden jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- YouTube
- Autós topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- 4 db Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-13700HX, RTX 5060
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest