Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
(Bundás)
addikt
Sziasztok!
Megbízható (ami elvileg nem mentegeti, küldözgeti el a kamera ip címét, jelszavát) fizetős rögzítő szoftvert tudtok ajánlani? Lehetőleg legalább 1 napos próbaverziósat. Ha esetleg van külföldi lehetőség is (paypal), az se gond
Blue Iris próbaverzióját próbáltam, de azzal nekem nem sikerült csatlakozni a kamerához, holott böngészőből hálózaton kívül működik rendesen. (rossz jelszót, felhasználónevet, stb reklamál...)Mozgásérzékelős rögzítés feltétel. Wanscam, Sircam kamcsikhoz kéne...
Köszi
-
bozoli
tag
Szia!
Routerben: 21-es port, internet elérés nincs engedélyezve, 1 almappa, felhasználóhoz full-access.
Ez egy pendrive.
Hikvisionben: szervercím - a routeré( 192.168.0.1 )
Port: 21
Felhasználó név, jelszó : ami kell. (többször ellenőriztem)
Könyvtár struktúra: könyvtárba ment
Főmappa: Testreszabás->(mappa megnevezése)
Alkönyvtár: Kameranév használata
Képfeltöltési TESZT -> Sikeres!!!! -
bozoli
tag
Üdv!
Sikerült stabillá tennem a hikvision elérését mobil telóról, meg netről.
Az új routerben USB-n keresztül csináltam egy FTP szervert. A képeket a hikvision szépen feltölti, amikor kell. Viszont a video feltöltésnél elakadtam. A NAS nál nem tudom elfogadtatni vele a USB eszközt. Mindig ezt írja ki: 'A NAS-szerverhez való beállítás nem sikerült. Érvénytelen könyvtár vagy hibás felhasználónév/jelszó.' De már mindennel próbálkoztam ami csak eszembe jutott. Tud valaki segíteni?
Üdv: Z. -
cleric
tag
Van valakinek tapasztalata a Sec-Cam IP kamerákkal/rendszerekkel?
A 3 év garancia elég bíztató, de azért kiváncsi lennék az ilyen kamerákat használók véleményére megbízhatóság, minőség stb. szempontból.
-
golfnyeres
tag
Sziasztok ! Családi házat szeretném kívülről bekamerázni. Milyen ip kamerát ajánlotok erre ? Kb 20 métert kellene látnia a kamerának. Nvr-ben nem gondolkozok, mert folyamatos rögzítés nem szükséges. E-mailes riasztás esetén csak mobilon szeretném megnézni a kamerák képeit. Max. 4 db-ot szerelnék fel. Köszi a választ előre is.
-
pandion
tag
Sziasztok!
Erről az IP kameráról tud valaki valamit mondani?:
KGUARD QRT-301 -
BaLee
addikt
Sziasztok!
Ebből a témakörből készítem éppen a diplomamunkámat, tudnátok ajánlani egy IP kamera management szoftvert amin 6-12 kamerát be lehet konfigurálni egy szerveren és van hozzá normális (jó lenne magyar nyelvű) leírás?
-
rover45
őstag
Stabil és úgy tűnik eddig, hogy beltérben klassz a képe
Volt egy ilyen kamerám, ami egyik napról a másikra nem kapcsolt be. Jeleztem a dlinknél, vissza kellett küldenem és kaptam egyet helyette.
Amit kaptam, az elég szar állapotban volt, koszos, karcos, de működött. Nem zavart. Aztán egyszer kerestem egy éjszakai felvételt és akkor láttam, hogy valami annyira tükröződik, hogy használhatatlan az éjszakai képe. Ezt ismét jeleztem a dlinknek, akikhez már nem kellett visszaküldenem a rossz kamerát, csak küldtek egy újat (ez most tényleg új volt).
Ekkor szedtem szét a régit és derültek ki ilyen dolgok -
kovy79
őstag
Hali!
Elvileg bármilyen kamera megteszi, csak neked kell szűkítened a kört (felbontás, IR led, support).
Pl. Keresési kulcsszavak: wifi ip camera (outdoor). Természetesen magyar webáruházakban is nézelődhetsz.
Saját tapasztalatot hátha tud itt valaki mondani a kiszemelt példányról/webshop-ról (ilyet ne vegyél!).(#984) rover45, hogy sikerült az eredetit úgy összekaristolni?
Úgy látszik, az az eredeti lencse tonnaszám állhat valahol, mivel tényleg rengeteg cuccban van hasonló.
A ragasztás meg nem érdekes, ha stabil és működik. -
juve600
nagyúr
üdv
segitséget kérnék:
egy olyan kültéri kamerát keresek amit ha felrakok a ház falára akkor a kamera által látott képet én benn a házban egy számitógépen látom,220v-os csatlakozás megoldott viszont magát a képet vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kellene továbbitania,persze az elfogadható ár is fontos lenne
thx
-
kovy79
őstag
Optikai lencse. Ezek esetünkben pontosan megformált gyűjtőlencsék. Bár ilyen kicsi szenzoroknál nem hinném, hogy sok eltérés van.
Az optikai porvédő viszont csak egy plexi/üveglap, ami egyszerű, mint a faék.(#979) VANESSZA1, a hibrid analóg és digitális jelet is rögzíthet.
-
kovy79
őstag
válasz
VANESSZA1 #974 üzenetére
Persze, csak a beépített esztétikusabb. Nem fontos, de ha már lehet...
Itt látszik a képen (hátulnézet), hogy mi a hibrid (vagy itt a leírásban).
Igen, tud. Már csak egy jó kis teszt kellene róla. Rengeteg van eladó, de normális tesztet nem találtam.(#975) rover45, én is gondoltam ilyen barkácsolásra, de lencse esetén elég kicsi a sansz. Nem lehet, hogy csak egy plexi lap, porvédő? A lencse ugyebár megfelelően kialakított, homorú/domború cucc.
(#976) cleric, jól érted.
-
cleric
tag
Sziasztok,
azt jól értem, hogy a POE megoldásnak az IP kamera rendszereknél annyi csak az előnye, hogy egy kábellel meg lehet úszni a dolgot, amúgy meg kéne külön táp kábelt is az UTP-vel együtt elvinni a kamerákhoz?
-
rover45
őstag
Takarítási célzattal szét kellett szednem egy Samsung Galaxy Ace telefont, akkor látom, hogy relatíve egész hasonló a lencse benne, mint amilyenre a DCS-2310Lhez szükségem lenne
Gyorsan előkerestem a régi telefonokat, és egy Nokia 6120c-ben találtam meg a donort. Gyakorlatilag majdnem ugyanolyan méretű lencse van benne, mint gyárilag a kamerában, a háza kicsit más kialakítású, de az alapterületük is megegyezik
Tegnap felragasztottam a komplett lencseházat a kamera nyákjára, első próbák alapján rendben van, nagyon is, bár még csak szobában próbáltam ki.
Jövő héten lesz több időm, akár szabadban is megnézni, nagyon kíváncsi vagyok rá, de a beltéri képek alapján tökéletesen működik
Elég büszke vagyok magamra -
Sziasztok!
Otthonra szeretnék valami aránylag kedvező árú, és jó kamera rendszert.
Ami számomra fontos lenne :
-Felvétel és megtekintés jó minőségben
-Kicsi DVR- vagy NVR
-Ha lehet vezeték nélküli rendszer
-Interneten rá lehessen nézni
- 3db kamera + rögzítőElső körben ezekre gondoltam:
Kamera
RögzítőSzeretném kikérni a véleményeteket, amit előre is köszönök.
-
Fercsil
újonc
Üdv. mindenki!
Segítséget szeretnék kérni Tenvis JPT3815W tip.wifi IP kamera installálásához. Egyszer már bekötötték nekem, de utána állandóan összeomlott és én balga le reseteltem.
Megpróbáltam újra fel installálni és kábelesen sikerült is de a vezeték nélküli és az internetes elérés résznél mindig elakadok. Ddns szerver, alhálómaszk, port beállítások, router kiválasztása, stb. Kínai dolgok!:-))
Alapvetően nincs a kiválasztható routerek között az apple airport extrem.
Nem tudom hogyan tovább, IT segítségre szorulok. Természetesen nem ingyen!
Aki ért hozzá Team Viewer-en keresztül biztos 10 perc alatt megoldja.Kérek vkit legyen segítségemre.
Ezer köszönettel.
Gémesi Ferenc -
Tody56
aktív tag
Sziasztok
D-link DSC-933L ip kamerát szeretnék dvr rögzítőhöz párosítani.(Hikvision 7600)
Van valakinek tapasztalata ez ügyben?
Sajnos automata keresésben a felvevő nem látja a rendszerben a kamerát. Próbáltam beírni egy fix ip-t costum kameraként, sajnos úgy sem. Hozzá tudom adni kézzel a dvr-hez, de nem kommunikál vele.
Szerintem az ip kamera gyári beállítását kell átvariálni, de sajnos nem tudom, hogy mit.
Tud esetleg valaki segíteni? !Köszönöm előre is.
-
Yany
addikt
Hali,
Épp most vettem ezt az IPCC-B14-et. Két dolgot tudok egyelőre csak biztosan:
- Nagyon sötét szobában tűéles és zajmentes képe van
- Nagyon nehezes sikerült összehoznom, hogy androidos alkalmazással lássam a képét, de asszem a routerem beállításaival volt a gond, végül összehoztam a tinyCam-mel.A fókusz és a látószög manuálisan állítható két tekerő segítségével (tehát távolról nem lehet variálni), de még ez is több, mint amit a legtöbb cucc nyújt a fix lencséjével. Van WiFi és LAN is, mindegyikkel kipróbáltam. Majdnem biztos vagyok benne ezek után, hogy gyönyörűszép képe van nappali fénynél, viszont még semmit sem tudok a megbízhatóságáról és hosszú távú működéséről.
A képminőségtől féltem a legjobban, de ez a fullhd-s érzékelő a maga 1/2.5"-os méretével úgy néz ki, hogy magasan kiemelkedik a hasonló árúak mezőnyéből, szépen adja a teljes felbontást, pedig azért olyan sötétben, amiben néztem, durván elmosódott vagy zajos szokott lenni a legtöbb kamera. Majd küldök shotot.
Szumma: még nem tudom ajánlani, mert nem lenne megalapozott.
-
Szajkop
csendes tag
Sziasztok!
Ip kamera vasarlas elott allok, otthonra
1 emeletes kertes haz padlas/tetejere lenne felszerelve
2 dbos rendszert szeretnek, egyik figyeli az udvart masik a bejaratot(kaput)
Vezetekes internet alapu kellene, de wifi nem hatrany.
Halozaton van egy NAS, ha lehet okyat, arra kellene rogziteni a kamerak anyagat.
Arban nen szeretnek elszallni, de ha van valami best buy, akkor termeszetesen megnezem.
Valaszokat koszonom! -
Yany
addikt
Jaja, teljesen jogosak ezek a WiFi-vel szembeni aggályok.
Ajándékba tervezem adni, meglátom, hogy melyik lesz végül, de az analógról gyorsan le is beszéltél. Azonban kutakodásom alatt belebotlottam egy olyan cuccba, amit gyorsan meg is rendeltem saját magamnak: IPCC-B24
Amit látok, hogy kiemeli a mezőnyből: sok IR led, varifokális, 1/2.5"-os szenzor, fullhd (persze ez másodlagos) és ha mégis kellene a WiFi, az is van. Mindez együtt ~€110-ért nem is rossz. Majd beszámolok róla cserébe a sok időrablásért.
Lesz róla tapasztalatom, mert 0-24-ben fogom használni.
-
Yany
addikt
Figyu, nagyon köszi, sokat segítesz abban, hogy kitaláljam mi legyen. Arra lettem figyelmes, hogy mind az általam linkelt Tenvis kamerának, mind ennek a másiknak van UTP kábeldugalja. Pont az a bajom a WiFi-ssel, hogy nem biztos, hogy garantálható ott a térerő, de ha azt lehet kábelesen is csatlakoztatni, azért az sokat billenti a mérleget.
Szóval most elgondolkodtam, hogy van-e WiFi nélküliben olyan csak kábeles IP-kamera, ami az említett 50e Ft-ba belefér 2db és jobb lehet, mint ez a Tenvis. Egyelőre a Tenvis áll nyerésre, nagyon pöpec kis szoftvere van, az egyik youtube videóban egész hosszan végigmennek rajta, de úgy általában véve is sokmindent találni róla a neten, ami azért nem rossz jel. SD kártya cserélhető benne, fókus állítható (még ha nem is elektronikusan), szóval el lehet vele bütykölni, miközben a képe sem förtelmes.
Találtam komolyabbat, mint ez, de ebből kettő már nem is fér bele.
szerk.: a magyar oldal eleve kizárva. A Floureon kapásból komolyabb szerkónak hangzik és éppcsak többe fáj.
De most perpill a Tenvis a nyerő, hacsak valami jobbat nem mondasz nála.
-
bigrock
Topikgazda
Tipikusan ott csalnak a gyártók, hogy a rögzítőt adják meg 900 TVL-nek, a kamerát meg bölcsen elhallgatják. A magyar oldalon, amit linkeltél, ott a kamera 600 TVL. Az már nem rossz. A linkelt videót meg fenntartásokkal kell kezelni, mert nem tudjuk, milyen eszközt használtak hozzá... A ferdeszeműek nagyon ügyesek tudnak lenni, ha el akarnak adni valamit, ezért nem mennek a szomszédba egy kis csúsztatásért....
Mindenesetre, ha megveszed, nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataidra, mert akár még jó is lehet.
Szerk: a magyar oldalon a "HD" felbontás pofátlan hazugság. Továbbá, nem írja, hogy a csomag tartalmaz winchestert, csak a bővíthetőségét. Továbbá, még kb. 10K HUF-ot dobj rá a tápegységek és az átalakítók miatt. -
Yany
addikt
Hmmm. Lehet, hogy rosszul nézem, de ez 900 soros, ha a TVL (mint TV Lines) érték ezt takarja. Van kisebb, 600 soros változata is, meg találtam egy magyar site-on is gagyibb kivitelt, de 900 sorosan annyira ratyi nem lehet. Vagy igen? Egy ilyet találtam, ez azért bőven vállalhatónak tűnik: Floureon 900TVL
-
bigrock
Topikgazda
Azért esik ki, mert offtopic. Mivel analóg és nem IP, ezért nincs benne webszerver. Magyarul, nem tudod a kamerákat a netről közvetlenül elérni, csak a digitális rögzítőt. Továbbá, mivel analóg, ezért max. VGA felbontást tudnak a kamerák, de ahogy elnézem az árát, ezek kb. 400 TV soros kis kamerák lehetnek, ami a legalja kategória. A kép alapján azok az infrák jó, ha 5-10 métert tudnak.
Egy családi házba, otthonra, beltérre, jól megvilágított helyre még és "elmegy" kategória, de komolyabb védettségű helyre én biztos nem szerelném fel. Tipikusan dohány trafikokban szoktam ilyet látni, ott pár négyzetmétert kell figyelni, megvilágítva. -
bigrock
Topikgazda
A Tenvis-t nem ismerem, de a paraméterei alapján hasonló lehet, mint amit linkeltem. Fix 6 mm-es fókusz (nem lehet zoomolni...), max. 15m infra éjszaka, HD felbontás. Akár még jó is lehet, csak hát az ebay-es garit sokáig tart érvényesíteni.
A második linked meg teljesen kiesik, mert az analóg kamera. -
Új hozzászólás Aktív témák
- BIOS frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Tesla topik
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Társasjáték topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest