- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
IP Kamera kérdéssor:
Így kérdezz, hogy tudjunk segíteni (katt a linkre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
Sziasztok,
Sikerült beüzemelnem a rendszert, köszönöm minenkinek a segítséget, az egyik port hibás jól meg szivatott, de nem lényeg mert 8 kamera úgysem lesz rajta.
Esetleg át tudom valahogy állítani a 4 részre osztott képernyőt, hogy mind a 4-et lássam? (1 port a hibás) szóval most 2-3-4-5 ös portokat látom, de ugye most a 4 részre osztott mezőben csak 3 kép van. Próbáltam előre sorolni de nem engedte a rögzítő.
Emailes riasztást nem sikerült beállítanom, ennek van valami trükje? Pedig minden mezőt kitöltöttem Kért egy gmailes címet amiről küldi gondolom, ahhoz keleltt egy jelszót írnom. Majd megadni miylen címre küldje. Teszt üzenet hibát írt, na mindegy ez legyen a legnagyobb baj
Ilyen készülékem van. [link]
2 db C800-as és 2 db C500 Kamera van rajta, hát így mobilneten keresztül meg élőben sincs olyan nagy különbség a kettő között. A C800-ban csalódtam mert 30 méterről nem tudtam leolvasni a rendszámot pedig az eredeti adatfolyamot néztem.Az is lehet, hogy nálam van a gond.
Valakinek van jó 5 lete a hűvösen tartáshoz? Padlásra tettem, de eléggé meleg van, nem szeretném ha gond lenen vele. Arra gondoltam hungarocelből építek egy dobozt, (vagy veszek a metróbak kék thermoládát.) az aljára teszek egy alulemezt és a két oldalát kivágom, majd beszerelek 2 db 120-150cm-es ventiket hogy áthúzzák a levegőt rajta. Vagy veszek egy álló ventit és simán ráirányítom
Mondjuk ha ezt a hetet túléli akkor mindent.
Egyébként Digi netről üzemel az egész rendszer, eddig szüperül működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- JÁTÉKOS Dell 15 NVIDIA 2gb Intel core i5-7200 8gb ddr4 256gb ssd win11 Magyar bill VILÁ
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- GAMING LEGION 17col 144HZ RTX 2070 8gb i7-8750H 16gb ram 500gb ssd Win11
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest