- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
Aktív témák
-
Bash
őstag
A topic-ot zártam, van hivatalos Half-Life 2 topic-unk (Bővebben: link), ott tessék feltenni a kérdést. De mindenekelőtt elolvasni az Alapelveket: Bővebben: link, különös figyelemmel a ''Jótanácsok'' részre.
-
Zenty
őstag
milyen elakadás? half-life 2-ben nem lehet elakadni tul konnyü!

-
Fade_Away
őstag
gágül
hl2 végigjátszás
pl http://cs2.hu/doc1342 -
Neck
veterán
Nem játszom halálra. Néha leülök és játszok vele egy kicsit. És olyankor előveszem a józan paraszti eszemet. Ehhez nem HardCore Gamer skill kellett, mint 1-1 vérengzős játékba, hogy kitud pontosabban célozni, mint pl a
Guggolós, vakítós, fejbelövős, bombalerakós-túszejtős, bombasemlegesítős-túszmentős
ben.
Ide ész kellett. Na mind1.
Szerintem.
-
FunkyRay
csendes tag
Srácok,lehet hogy ti halálra játszátok magatokat,de sajna nem mindenki fanatik,valaki lóvét is keres,ez azért köszi a pár ötletet...
-
FunkyRay
csendes tag
Nem szokott gond felmerülni az ilyenfalyta játékoknál,bár nem játszottam már vagy egy éve.Nem vagyok az a játszós tipus.Abban igazat adok hogy az embernek magától kell rájönnie,ha bedoblak a vízbe és nem vagy jó úszó,ráadásul meletted állok a parton....te is nyújtod a kezed...nemde?
-
Neck
veterán
Egyébként a zombikat agyon lehet ütni vele, ha meghúzod a kart. És ha leengeded, fuss oda és ugorj fel rá. Fenn kell tovább menni a tetők irányába. Nekem trivi volt.
-
Neck
veterán
Igaza van. Ezért lesz egyre komolyabban fontolóra véve az hogy újonc ne nyithasson topicot.
NEM,NEM EZÉRT VAN. Azért van ha nem tudnád, hogy ha valami új téma vetődik fel, amire valaki MÉG NEM nyitott topicot, akkor lehessen neki nyitni.
Nem azért hogy minden hülye kérdésért új topicot nyiss.
Keress rá, megtalálod hogy Half Life 2 topic. Szerinted ott nem fognak segíteni?
Lehet hogy nem rögtön, de türelmesnek kell lenni. Ennyi.
Néha (ismétlem gy.k. NÉHA) UPolhatsz neki egyet oszt csá.
Egyébként meg mélyen szánni tudom azokat akik elakadnak egy ENNYIRE lineáris játékban. Minden helyszínről egyféleképpen lehet csak továbbjutni. És aki ezzel nemboldogul, az nemtom mit csinál egy többszálú RPGvel?
Nem tud kijutni már a faluból se? Előbb gondolkodj, próbálkozz, és ha VÉGKÉPP nemmegy sehogyse, akkor kérj segítséget. Sokkal nagyobb lesz a sikerélmény, ha nem várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Még valami: Végigjátszottam segítség nélkül, egyszer se akadtam el. Nem én vagyok a legokosabb ember, de gondolom EZ minősít Téged.
[Szerkesztve] -
FunkyRay
csendes tag
Jó duma!!!

-
Nyuf
senior tag
Türelem továbbjutást terem, nekem is voltak olyan részek ahol 10 percig tartott mire rájöttem, de rájöttem és ettöl élvezetes a játék,ha minden nehezebb részt megkérdezel hogyan kell csinálni akkor nem is élvezed igazán a játékot...
Inkább probálj meg magadtól továbbjutni... -
FunkyRay
csendes tag
örülnék hogyha estleg valaki írna valami értelmeset is,a másik topicban tele van pubi-szöveggel,erre nekem nincs idöm...valaki értelmes?
-
Dilikutya
félisten
Erre: Bővebben: link
-
MUŁĐER
addikt
Bővebben: link
itt tedd föl a kérdésedet -
-
FunkyRay
csendes tag
Szasztok Funky testvérek,elakadtam a Halfiban egy pályánál.Két autó lóg a levegöben és képtelen vagyok továbbjutni,segítene valaki?
Aktív témák
- Arc Raiders
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Cyberpunk 2077
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem tud kijutni már a faluból se? Előbb gondolkodj, próbálkozz, és ha VÉGKÉPP nemmegy sehogyse, akkor kérj segítséget. Sokkal nagyobb lesz a sikerélmény, ha nem várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön. Még valami: Végigjátszottam segítség nélkül, egyszer se akadtam el. Nem én vagyok a legokosabb ember, de gondolom EZ minősít Téged.