Hirdetés
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Idővándor
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
Aktív témák
-
asturel
őstag
hehe de azer elvarnam hogy 4xAA 16xAF mellett elfusson.. 1024be de 2x,4x,6x kozott kb 3 fps a kulonbseg AF-nel se sok.. mondjuk ez a cucc nekem eleve a refresh force-val utkozott nem tudta 60hz-be atrakni a frissitest lehet ezer megy max 60 fps-el ? mert kilottem refresh forcet a menü 60fps.. a game gondolom nem valtozik nem valt freqit figyeltem :D de vsyncel ezt tudnam kikuszobolni nem ?
-
asturel
őstag
ugy ertem valami ujabb verzioja a regi cs sc-t amit kb 1 hete volt amikor meg steammal csak letoltheto volt nem jacchato.. en azzal nyomtam es akkor osszevissza ugralt az fps.. mostis az van nektek ? 9800xt-ve modolt karimmal minden nelkul volt ijen max 60-70 fps minden maxon 6xAA 16xAF meg ijen 50-60 fps 1x ugrott fel 120-ra stabilan mikor szaladtam a c4-tol ;>
-
asturel
őstag
mik ezek a giga fps-ek?
vanma valami uj source? ;>
enmeg a betaval teszteltem amit az emporio lopott el ;> akkor meg nem lehetett steammal elinditani mostmeg mar a bugot javitottak a steambe;>
[Szerkesztve] -
asturel
őstag
yo eztis tudni haver mar 6xAA-val nyomta a fx 5200-esevel.. igaz AF nem volt asszem es ugy volt ojan 30-40 fps-e.. 1024 minden high.. mar butat kaptam h a 9800prommal nekem is majnem annyi fps
mondjuk nemtom nekem osszevissza ugralt az fps volt mikor T kezdon fix 42 volt mikor 60-70 volt mikor 20-30 ez T kezdon.. 1x ertem el 120 fpst szaladtam es 1x csak felugrott ;> igaz 1024x768 minden high vsync enable 6xAA 16xAF mellett de ha levettem se nagyon dobott az fps-en
Aktív témák
- Windows 10
- Android szakmai topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest