- Asszociációs játék. :)
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
Vicces hogy ezerrel pörög a fikagép, de amikor megjelenik a játék akkor mindenki itt fog nyüszíteni hogy honnan-jaj-mélment-virágbolt. :U
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
Arhel
senior tag
Egészen pontosan 20 kerek napon belül jelenik meg az angol PCZone magazin, melyben a világon először jelennek meg teljesen új képek, infók, és mindenféle földi jó a Half-Life 2-ről [L]http://www.gamestar.hu/apix/0404/hl2oldal.jpg[/L]
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Max modokal arat!Állitoalg nem cs2-re fognak gyurni hanem tf2-re.Bár ez elég nagy hülyeség lenne,de nem kell agodni max 2 év még elkészül hl2 :)! Ha olyan sokáig tartott a cz ami már alap hl,sőt csé motora épül ,amihez lényegében csak szeb mapokat és modeleket stb kellet késziteni!Ha az tartott ilyen sokáig akkor mit csinálnak egy full új motor,+gamel?Ahogy mondai szoktam a valve-nek jó ötletei vannak,de megvalósitás nehezen megy nekik! :DD
Guild Wars - Zenty a survivor
-
Arhel
senior tag
Na hát szeretnénk megnyugtatni mindenkit, hogy ez egy régi videó, csak most került ilyen formában nyilvánosságra! Azóta már sok víz lefolyt a Dunán .. és a srácok közben újraírták az egész játékot lassan (vagy nem :D ) >> mindenesetre az E3-on kiderül minden, hogy hogy állnak vele! Addig meg sztem hagyjuk ezt a csalós témát, már régebben mindenki kivesézte ezt! *béke*
[Szerkesztve] -
Fr4G
aktív tag
Ha elolvasod, pont ugyanazt irtam, mint amit mondtal. Ha bejelentenek, hogy koszonjuk szepen, mi a Serious Sambol fogjuk licenszelni az MI-t es azt tesszuk a hl2be, akkor felolem nyugodtan, en nem banom:) . De az mar tobb mint pofatlansag, hogy kamu vidokat csinalnak es azzal etetik a nepet...
-
Vitus
őstag
-
Fr4G
aktív tag
Hát sajnos pl. a városos részben bemutatott jelenet teljesen scriptelve van, raadasul nekem ugy tunt, hogy idore... (kezdeskor arrebbmentem, majd rohogve neztem vegig, ahogy berugjak az ajtot (mikor nem volt elotte semmi:] ), majd orditozva korbeneznek es felrohannak a lepcson:) ).
(Es ott jott a jo oreg, ablakon belovos jelenet...)
[Szerkesztve] -
burgatshow
veterán
ID RULEZ! :DD
-
Torry
addikt
Ezek ugyanazok a filmek mint azelőtt!
Csak még több cuccot script-eltek be:O
SZVSZ: SZÁNALMAS!:(( -
Vitus
őstag
A valve elmehet a sunyiba a hitegetéseivel együtt. Egyék meg amit főztek. A steam-es rendszer is egy nagy fosh ami egy csomó jó régi csapatot szétcsapott akik a wonid-s rendszerben iszonyat jókat játszottak egymással. Szóval valve sux. :P
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
kamikaze boci
őstag
Ezek nem új videók, a ''nagycsomag'' részét képezik. Csak eddig ilyen felbontásban nem lehetett látni őket (a hardwireden elő lehet ásni a kronológiát). Kamu az egész, tessék megnézni a bétát. Az ''MI'' csak scriptelt.
Hogy a valve milyen cég? A Condition Zero, különösen a deleted scenes rész jól jellemzi őket.egyéb állatfajták
-
Torry
addikt
Letöltöttétek azt a BETA demo-t?
70 pálya abból 20 nem is megy, mert beleakadsz a textúrába......
Áhhám szóval ezek új videjók?
Akkor bocsika....:B
[Szerkesztve]
de a régiek kamuk....
[Szerkesztve] -
Torry
addikt
KAMA AZ EGÉSZ:(((
A MI csalás!
Az nem a játékbol van, hanem csak egy szimpla videjó a játék grafikájával...
Szóval a VALVE......csalódtam.... -
Ketama
aktív tag
Igen, de utána a feliaratból kiszedett betűkkel meg nem találja el :D
Végig azon csodálkoztam, hogy miért nem a lábait lövik, nekem az tűnik elsőre a leggyengébb láncszemnek. :DDD
Meg ahogy lerázza a lábára felszúrt emberkét az is nagyon meleg. :)Everybody thought it was impossible. Then an idiot, who didn't know, came and did it.
-
jamez
senior tag
Nekem 300-550 KByte-al jöttek le.:D
Ingatlan eladás-vétel, ingatlan jogi kérdések, bérbeadás kérdésed van? Hívj vagy pü.
-
Ekváádor
őstag
Durva;]
Mondjuk még csak az elsőt töltöttem le:)Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Ketama
aktív tag
Megnéztem mindkettőt, egész jók. :)
Csak olyan furcsa a színvilága a játéknak. De nem szeretnék találkozni egy strider-el! :D Az a rész kurva jól néz ki mikor valami sugarat lő ki és elötte ''beszűkül a kép'' .Everybody thought it was impossible. Then an idiot, who didn't know, came and did it.
-
Arhel
senior tag
Hajrá, aztán várom véleményeteket! :C
-
Ekváádor
őstag
Nagyon lassú!:O
Csak 15k/sec a sebesség!:OVámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
Arhel
senior tag
válasz
burgatshow #7 üzenetére
[L]http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=11386[/L]
addig amíg jól jön, addig szedd! :D
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Arhel
senior tag
Régebben ez a két muvi is benne volt a nagy 12 perces HL2 muviban, ami pl. a GS valamelyik cdjén megtalálható volt, de itt most vannak új jelenetek is benne amik ott ki voltak vágva
-
burgatshow
veterán
honnan kehet leszedni?
-
dante3
addikt
Mikor jön már a game!? :F
Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk!
-
Ekváádor
őstag
Ja:D
[Szerkesztve]Vámonos al viaje para buscar los sonidos mágicos De Ecuador!
-
e=mc²
őstag
-
Arhel
senior tag
Kinek mi a véleménye?
Engem ez a két múvi ismét fölspanolt és már megint nagyon várom a játékot! :D
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest