Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
A topic lényege, amire való:
-jól sikerült fotók bemutatása, hogy mások is megnézhessék, örömüket leljék benne és tanulhassanak belőle
-kevésbé jól sikerült fotók bemutatása, hogy a készítője is tanulhasson belőle
-egymás képeinek megtárgyalása, melyik miért jó/nem jó, mit lehetne rajta változtatni és ahhoz mi kell
Új hozzászólás Aktív témák
-
forceberg
veterán
Köszi. D600 + ált. Sigma 12-24II.
6 lamellás a rekesze.Páratlan lamellás rekeszek esetén az ágak száma duplázódik. Az olcsóbb obikban 7 lamella szokott lenni.
Pl. 7-ből 14 lesz, képzelj el egy hétszöget, aminek a csúcsai visszatükröződnek a szemközti oldalon.
De van, hogy nem szép, mert összevissza vetődik a fény.De például a N14-24-nél a 9 lamella 36 ágat csinál, na az nekem nem jön be annyira.
Cayman: ízlések és pofonok.
Nekem talán leginkább a 8 ág tetszene, de ez a hatos is jó, mert határozott.(#10350) total90 : 7-ből könnyen lesz 28 ág is
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
hgfoto
csendes tag
válasz Real_Necro #10358 üzenetére
Jó sok utómunkával :-)
Az eredetit elküldtem magánban.[ Szerkesztve ]
-
total90
Topikgazda
válasz Real_Necro #10358 üzenetére
Digitális kép
Egyébként az újonc kolléga mindkét képe tetszik, nem szokványos.
Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
-
hgfoto
csendes tag
-
-
m3ss
veterán
(#10352) forceberg
(#10333)(#10327) is bejon nekem.
(#10365) forceberg ez viszont nem, atment giccsbe, sztem .
(#10367) torzo volt mar jobb is, de szivesen elnezegetem ezt a tajat. en meg mindig kicsit szolidabbra vennem az utomunkat, de te tudod mit akarsz lattatni
(#10360) hgfoto ezen 1 dolgot talalok jonak, a szinvilagot. nem ertem ezt a perspektivat, semmi pluszt nem ad a kephez. nem latjuk az utat sem, valojaban semmit a tablakon kivul. valszeg nincs is nagyon mit latni, probaltad valahogy feldobni, negativ terrel, ezzel a perspektivaval, de sztem attol meg semmilyen. nem erzem indokolotnak ezt a sok teret felul egyik kepen sem. pedig csipem a negativ teres fotokat, de itt nem latom mit ad hozza, ff kepen detto.
ff nem rossz, de az egen azokat a texturakat, foltokat lehagynam.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
*Ropi*
félisten
válasz jjeahh #10382 üzenetére
Nem kellett az illúzió, mert itt már fel volt öltözve (egy budoir fotózás "mellékterméke" a kép).
(#10383) Balinov: Amióta megszűnt globálisan a szakértői rang és topikgazdi lettem.
(#10384) Mercutio_: Biztos nem törölték, mert attól látványosan gyorsabb lenne a PH! fórummotorja.
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
g.killer
aktív tag
válasz Melorin #10393 üzenetére
Szia, én sem vagyok egyáltalán profi, éppen hogy amatőr de szerintem ez a kép ide való!
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs