- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whitezo88
nagyúr
válasz aelod #161554 üzenetére
Ilyenkor ki a hülye? Nem az edző. Nem tudom sajnálni aki ennyit kidob azért hogy ugyanazt megkapja amit netről lenézhet, de semmi se kap. Mert biztos nincs mellé étrendtervezés a szervezettől, szükségességtől függően. Itt is van olyan arc (edző?) akinek az edzése az hogy üldögél, mobilozik, vagy a falat támasztja és végig dumálnak. Egyszer se láttam hogy spannolná, kísérné, mutatná hogy kell helyesen. De mivel ki van pattintva cuccal, inkább hozzá mennek. Igaz, kb csak csajok Van olyan aki figyel erre, notesszel járnak, konzultálnak, de ő ezt se.
[ Szerkesztve ]
-
@tco@
aktív tag
válasz aelod #161554 üzenetére
De átlag 5e alatt pesten nincs személyes instagram nyomkodás.
Régóta akartam már itt kérdezni, hogy vajon más termekben is egyszerre történik-e:
-személyi edzés 3+ embernek
-evezőgépen csontra előredőlve (éljen a csigolya) és egyéb kretén módon kivitelezett gyakorlatok közben edző telót nyomkod
-edző kimegy cigizni
-vagy másokkal dumálA terem nevét nem írom, nem értek a szeméyi edzéshez, de kivülről nézve ez tragikus...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Külpolitika
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Óra topik
- Cyberpunk 2077
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vicces képek
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...