Hirdetés
-
LOGOUT.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
válasz aelod #132972 üzenetére
Mivan, már fel se áll a koxtól, hogu fagyasztott szalámit kell az asszonynak venni?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #132996 üzenetére
Ja es tenyleg feltetlenul szukseges info volt a teli gumi vasarlashoz, hogy "marciusban hoztam ki szalonbol"
(#133005) AsakuraDave: En mindig is a Sparos nagyszemu zabot vettem 199-ert eksonben (nem 200ert ahogy aelod irta ) Olyankor mindig egy bevasarlokocsival toltam ki belole
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
Dreadloord
senior tag
-
Zola007
veterán
válasz aelod #133171 üzenetére
Nem keverem és ne értsd félre.
Most azért nyomják meg, mert a 20. jubileumi superbody lesz, illetve azért, mert tavaly az eget is lehúzták a szervezőkről a verseny színvonala miatt, ment is miatta a magyarázkodás, mert nagyobb antireklám volt a cégnek, mint presztizsnövelő: [link]
2016 Superbody:
T, U, A, O1, O2, GP1, GP2 - I. hely: üvegdíj, érem, 50.000 Ft értékben táplálékkiegészítő
Abszolút I. hely: 100.000 Ft készpénz, szobor
U - O1- O2 után I. hely: 100.000 Ft készpénz, szobor
GP1 - GP2 I. hely: 100.000 Ft készpénz, Superbody szobor
Body Fitness, Bikini Fitness és Men’s Physique junior I. hely: érem, üvegdíj, táplálékkiegészítők 30,000 Ft értékben
Body Fitness, Bikini Fitness és Men’s Physique masters I. hely: érem, üvegdíj, Táplálékkiegészítők 50,000 Ft értékben
Women’s Physique 1. hely: érem, üvegdíj, Táplálékkiegészítők 50,000 Ft értékben
Wellness 1. hely: érem, üvegdíj, Táplálékkiegészítők 50,000 Ft értékbenMost őszintén, minden mástól függetlenítve az anyagiakat: amennyi munkát és pénzt beletesz valaki egy felkészülésbe, nem hinném, hogy kompenzálná a fenti díjazás.
Az teljesen más, hogy te a verseny és az érdem miatt csinálod, de kb. negyed annyi bármilyen munkával meg tudnád keresni azt a pénzt, amit ott adtak tavaly.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz aelod #133176 üzenetére
Sajnos
Ahhoz képest amekkora pénzt csinálnak a tápkieg cégek belőle, nem igazán van "visszaforgatva"Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz aelod #133184 üzenetére
Igen, ezt már korrektnek tartom.
Visszautalva a tegnapira, természetesen nem milliós díjakat várt az ember, de azért ne 30 ezer forintnyi (a cégnek kerül 10e Ft-ba és még azt is leírja költségnek) tápkieggel díjazzák azt, aki oda feláll és NYER.
Azért ez "a" Superbody, nem valami falusi sör-virsli verseny.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz aelod #133227 üzenetére
Egyél meg éhgyomorra 5 tábla 70%-os étcsokoládét
Attól egy hétig szűken fogsz nyomni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #133255 üzenetére
én nem szerettem a teás megoldást mert valamiért elhittem hogy forró vízben lebomlik vagy mittomén, de így az utolsó kortyot a pohárral körözve örvényt létrehozva kellett anno meginni hogy ne maradjon a pohárban
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
AsakuraDave
őstag
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #133288 üzenetére
de Molnár Peti keresett már 100k dollárt is versenyen. Nem tudom ki ez a nő, vagy egyébként hol versenyez és mennyit keres vele. Lehet nem jól látom. De maga a jelenség sztem jellemző
meg azért férfinél talán más mint egy nőnél
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz aelod #133291 üzenetére
de arról is volt szó. Hogy 100k-ért kockáztatsz egy műanyag serlegért meg nem. Mert lehet hogy az 100k-hoz az út a műanyag serlegen keresztül vezet, de ha már azért is kockáztatni kell az régen rossz.
Amit Zola írt meg nem is értem
Pl. itt vagy te. Genetikád jó, bekészülsz, jól szerepelsz, faxán nézel ki nem is írtad hogy halálodon lettél volna, csináld. De ha ehhez az eredményhez tele kellett volna verned magad, és verseny után 3 hónap lenne mire rendbe jössz nagyjából (ok túlzok) akkor már el kéne gondolkozni. De mondom lehet a hölgynek semmi baja minden happy.
Kiss Jenő sztem kapuzárási pánikban van még egyszer qrvára meg akarta mutatni. Tóth Dani passz. Biztos profitál belőle az élet egyéb területén (edző, szponzor).
De a backstage-t te tudod én soha nem voltam versenyző, versenyen is egyszer...
[ Szerkesztve ]
-
D3W1L3
tag
válasz aelod #133298 üzenetére
Nincs bajom az amatőr versenyekkel, mert valahol el kell kezdeni. A baj azzal van ,hogy ezeket a versenyeket végcélnak veszik. Azt is értem, hogy ezt jobban befogadják nem is érdekel, csak ezt ne nevezzék testépítésnek mert nem az. Ahogy írtad minimum kell 10év nem pár hónap. Ez nem az a sport ahol pár hónap alatt meg lehet váltani a világot, sok év mire rájön az ember mire ,hogy reagál az ember, és ez is idővel megváltozik.
-
Jim-X
őstag
válasz aelod #133308 üzenetére
Nekem videken volt ismerosom tok ugyanugy nezett ki evekig, tok ugyanazokkal a sulyokkal nyomatta, de edzett
Persze olyan is volt aki kihagyott kicsit, aztan 80-100kiloval nyomkodott fekve, egy honap mulva meg sima 160 Szendvicseket zabalt a benzinkuton, de olyan eres volt a karja, mint a f@szom... Lehet mar akkoriban is tudott szerezni vejder kreatint?
[ Szerkesztve ]
A játék az nem játék!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz aelod #133295 üzenetére
"Mit nyernek vele? Egy kupát? Egy érmet? Filléres tétel."
mert ez egy penzkeresesi forma egyébként? nyilvan nem, a sportok donto tobbsege nem az, max nagyon magas szinten lehet belole kihajtani valamit, akkor se tuti.
ha pénzt akarsz akkor azt siman lehet keresni anelkul h tonkrebaxnad magad..youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Tripltek 9 Pro masszív táblagép 1300 nit tartós fényerővel! / Drónos / Motoros táblagép /
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- Addiesdive AD2101 automata karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest