Hirdetés
Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Hidd el, ismerem az ilyen majmokat, ha ismeri valaki a pécsi F3 fitnesstermet, akkor tudja, miről beszélek, na ezért nem szeretek oda járni, de nemigen van más lehetőség mifelénk, legalábbis én nem tudok róla. Röviden, kik járnak oda, egykét típus:
1. Olyanok, mint én, akik edzeni szeretnének, na ő k*rva kevesen vannak
2. chippendale fiúk tömkelege
3. gazdag suttyók/csajok 5-ös BMW-vel, Toyota Corollával, 206 cc-vel, De vannak Porsche-vel is kevesen, stb.
4. csórók, akik úgy tesznek, mintha tele lennének lével, na ők a egdurvábbak sztem, kint a pultán turixolnak, edzés nuku,csak duma
5. Műmájerek, akik nagy nullák, de úgy viselkednek, mintha Adoniszok lennének
6. Akik csajozni/pasizni járnak
7. Újgazdagok, akik csak az új autót, telót, fuxot, barátnőt, stb.-t akarják megmutatni
Higgyétek el, tudom milyen idegesítőek az ilyenek, ezért is gyúrok tök egyedül, és így a duma sem okoz problémáz Jó lenne egy olyan edzőpartner, aki hasonlóan vélekedikSex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
Aktív témák
Hirdetés
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest