Hirdetés
Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
Srácok, csak óvatosan a tesztó szint befolyásolással, édsanyám a pécsi szülészeten dolgozott évekig mint laborasszisztens, sok testépítő járt oda e célból, mint Ti. Olyan sztorikat mesélt, hogy kihullana a hajatok, szal nagyon ésszel, mert nagyobb a tét,mint gondolnátok. Ez nem vészmadárkodás, tényleg jót akarok Nektek
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
fLeSs
nagyúr
válasz Moddingfan #3904 üzenetére
na mesélj sztorit.
de kokszos nem érdekel! (mással úgysem tudod komolyan befolyásolni)"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
kalap_ur
tag
a hajunk az omnadrentől fog kihullani
[Szerkesztve]http://kevan.org/brain.cgi?lord_helmet
-
Woodslave
félisten
na mesélj nincs vesztenivalóm Amúgy szó sincs befolyásolásról, csak mérésről. Azért nem mindegy
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
fLeSs
nagyúr
1ébként hogy kicsit dicsekedjek ma lenyomtam 45 percet az újdonsült motoros futópadomon, és qrvajó, a pulzusmérőt nem is kell figyelni, 5 km/órára beállítva folyamatosan 118-122 között volt a pulzusom, gyakorlatilag tökéletes!
reszkess zsír!"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Moddingfan
senior tag
A faszi huszonévesen kezdett el gyúrni, de komolyan, a méréskor 35 körül volt, ha jól emlékszem. Szedett ezt azt, az ún. szokásosakat, meg egy két cuccot a tesztoszteron szint növelésére, na ez utóbbi volt a gáz. A faszi mutatott magáról képeket édsanyáméknak, állítólag brutláisan ki volt gyúrva a faszi, állítása szerint mindenki megfordult utána az utcán, de ez régen volt. A faszi manapság egész máshogy fest, az ok, teljesen felborult a faszi hormonháztartása (és ehhez ugyen messze nem kell koksz, ez tény). Édsanyám azt mondta, hogy a faszi állati kövér volt, nem az a masszív sörhas jeleg, hanem az a nem tudok szebb szót ''mindjárt szétfolyik'' típus, némi feminid jellegel megspékelve. Képzeld eh egy 60-as kart, amin egy deka izom sincs, csak zsír és bőr, f@sza mi? A faszi állítása szerint rendszeresen mérette a tesztószintet, nehogy baj legyen, mikor látták, hogy valami nem stimmel, akkor már késő volt. Szal én nem kockáztatnék, az tuti, edzés közben halgass trashmetált, vagy nézz meg előtte egy akció filmet, kísérletek szerint az kb- 30%-os tesztószint növekedsét eredményezhet (egy cikkben olvastam), és ez legalább természetes. Mielőtt fkázós vissazírásokat kapok előrebocsájtom, hogy nem kötekedni akartam tényleg a jószándék vezérelte az ujjaimat
u.i: a szója hosszú távon való szedése komolyan befolyásolja a tesztó szintet (emeli, term.), egy ideig jó, de utána már kevésbe, erről állati sokat olvastam, több helyen, én történész leszek és tudom, egy forrás nem forrás
[Szerkesztve]Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
-
Woodslave
félisten
válasz Moddingfan #3913 üzenetére
Majd mondom neki hogy nem kérek anális prosztatavizsgálatot.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
válasz Moddingfan #3912 üzenetére
érdekes éln mindenhol azt olvasom, hogy pont nem jó a szója, mert a női nemi hormon szintet emeli, ami együtt jár a tesztoszint csökkenésével.
Linkelj már , majd én is próbálok."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
fLeSs
nagyúr
válasz Moddingfan #3913 üzenetére
mért, mi bajod az urológussal?
leveszi a vért, oszt kész."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
Boxer001
veterán
válasz Moddingfan #3921 üzenetére
Nem igaz...csak a besz@rik nem nyomnak fel képet!
(jó lenne, ha néhány embert bepöccentenék ezzel, és végre felfednék magukat. ) -
SLYM
veterán
válasz Moddingfan #3921 üzenetére
már leírtam kb 5*, hogy nem tom hogy kell ide belinkelni a képet!
Még nem írták le úgy mint az ovodásoknak, úgyhogy ha valaki érthetően elmondja már küldöm is! -
Moddingfan
senior tag
válasz Woodslave #3920 üzenetére
Keresek pár linket és bedobom a közösbe, hátha mást is érdekel, de nem most, mert tanulok és csak néha nézek rá a monitorra hogy van-e új hsz, de becsszó utána fogok nézni, amint tudok Én anno szója fehérjét akartam venni (tudom, hogy nem a legjobb, de állati olcsó) és a tesztó szintre gyakorolt hatása miatt mondtam le róla, többek között
Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
-
Moddingfan
senior tag
Mikor új hsz-t írsz, pillants a jobb alsó sarokba, ott van, hogy kell linkelni, a képet töltsd fel a kepfeltoltes.hu -ra, publik kiklikk, oldal belinkel, mi megnéz, majd fikázás ezerrel (sosem fikázunk ám ki senkit ). Hajrá!!!
-
Woodslave
félisten
válasz Moddingfan #3927 üzenetére
Bővebben: link
''A szójafehérje egyre elterjedtebbnek tűnik, és vannak előnyös hatásai, mint a rossz koleszterin mérséklése, és a szívbetegség kockázatának csökkentése. De, és ez egy nagy DE! A szója olyan, úgynevezett fito-ösztrogéneket tartalmaz, növényi kémiai anyagokat, melyek utánozzák az állati/emberi női nemi hormonok hatását. Ezáltal csökkentik a tesztoszteron termelést, a szintén anabolikus IGF-1 szintet, és még a pajzsmirigy hormonok szintjét is visszafoghatják, mely tendencia nem kedvez a gyors anyagcserének.''
[Szerkesztve]"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
SLYM
veterán
válasz Moddingfan #3929 üzenetére
dolgozunk a képeken, de nehezen megy!
-
Moddingfan
senior tag
válasz Boxer001 #3926 üzenetére
Á, ezek állandóan felnyúlnak, biztos ami biztos. Nekem egyszer csípett a pisi pöppentés közben, mondták, valszek felfázás, vagy ilyesmi, de menjek el dokihoz. Elemgyek, szóhóz sem jutottam, nem is kérdezett, már húza is a kesztyűt, na mondom RUNNING
-
kalap_ur
tag
-
SLYM
veterán
válasz God Vazzeg #3935 üzenetére
nem könnyű hogyha egy hülyegyerek fényképez!
-
SLYM
veterán
na kész vannak a képek! és föltettem őket a gépre! na most mit kell?
-
fLeSs
nagyúr
válasz Moddingfan #3932 üzenetére
ez egy baromság.
én jártam már párszor urológusnál és egyszer sem nyúltak fel a seggembe.
a farkadat meg kell vizsgálnia, mivel ez a melója, mert lehet, hogy csak így tudja megállapítani a bajodat."I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
-
-
Moddingfan
senior tag
Én is voltam, mint utóbb kiderült valamilyen hugyúti fertőzésem volt (nem kell rosszra gondolni, a nyilvános vécében is be lehet ilyet szedni), és nekem sajna fel is nyúlt, csakhogy megnézze, nincs-e prosztata gyulladásom és hozzá tette, ha nem javul a helyzet egy héten belül (kaptam gyógyszert rá), akkor jön a végbéltükrözés . Lehet, hogy nem ez az általános orvosi hozzáállás és csak ez a faszi volt egy dr. Mengele leszármazott, de Velem így történt, ezért írtam. Attől meg ugye még nem baromság, hogy Veled még nem fordult elő, szerencsédre
-
fLeSs
nagyúr
válasz Moddingfan #3946 üzenetére
jó, de mint a statisztika is igazolja, 3 emberből 1nek nem nyúltak fel egyszer sem.
"I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."
Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest