- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum IV.
- (téma lezárva)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
deniro2
senior tag
Tudom mi az intenzitás.
Más: asszem Arnoldtól nyúltam a dolgot, de más is leírta, hogy a nagy súly önnmagában nem minden. Csinálhatod kissebb súllyal is, ha figyelsz a maximális izomösszehúzódásra, ill. a gyakorlatok kivitelezésére. Nálam ez úgy néz ki, hogy pl. fekvenyomásnál, mikor kinyomtam a súlyt, megfeszítem a mellizmomat, amennyire még lehetséges. Emellett, hogy úgymondjam kihagyom a gyakorlatok végpontjait, vagy nyugvópontjait, ahol sok esetben már a csontok és izületek tartják a súlyt. Nem tudom mennyire érthető, szal a mozgás folyamatos és nincs eélesen elkülönülő pozitív és negatív fázis. Próbáljátok ki, lehet, hogy leugrik egy pár kiló súly a rúdról. -
deniro2
senior tag
Szokás kérdése. Izomlázam nekem is van, de a harmadik napon már nem olyan durva, meg amúgy is, ha fáj, hát fájjon.
Nagyon egyszerű a leosztás: az összes gyakorlatodat rakd egybe, oszd el kétfelé. Ezen belűl egyéni, hogy mit mivel párosítasz. Mondjuk, 3 napból úgy lesz 2, hogy a második nap felénél lesz az A, a többi a B. Ez persze időben is többet jelent. -
deniro2
senior tag
A 2-3 nap inkább 3. A 2-ben én sem nagyon hiszek. A két részre osztott, 4 napos program elég elterjedt, így h-k, cs-p leosztással 3 nap a pihenő hétköznap, plusz a hétvégi fodulásnál 4 nap Ez papíron kétszer annyi edzés és tegyük fel tudsz regenerálódni, akkor az nem 2 mm többlet. Mondjuk, fogadjuk el, miszerint ilyen sűrű edzések mellet csökken az intenzitás, akkor legyen 1,5 x-es edzésmunka. Több edzés, több izom. Persze, csak és kizárólag, HA tudsz regenerálódni.
De, ez lehet máshogy is. Mindegy. -
deniro2
senior tag
Teljesen igazad van. Valóban sok mindenen múlik a regenerációs szakasz hossza. Nincs stopper természetesen, de sok testépítéssel foglalkozó szakember azt mondja, hogy általában egy átlagos adottságú embernek, megfelelő intenzitású edzések mellett 2-3 nap elgendő a regenerálódásra, természetesen, csak, ha az egyéb tényezők optimálisak.
Ez nem szentírás, de az 1 hetes ciklus sem az. Ki ezt mondja, ki azt. Kikell próbálni.
Én ált. 1 és 1,5 óra közötti időtartamot edzek, olyan intenzitással, hogy néha a súlyokat sem tudom a végén egyedűl elpakolni, kúszok-mászok hazáig, alaposan bedurranva. Egy testrészt hetente 2x. Semmi bajom, nem fáj semmim, fejlődök, mi kell még? Nekem bejön, neked nem. Na, és? Ez nem ilyen ki tudja az abszolút igazságot az edzésekről verseny. Vagy igen? Csak egy maradhat?
Nem akarok megtéríteni én senkit, de egyoldalú megközelítés pusztán egy módszert isteníteni, ha van több is. Ismétlem, az sem szentírás, amit én csinálok, de soknak érzem az 1 hetes pihenőt. Te meg nem. Na, bumm. Nem feltétlenűl kell ölre mennünk. Neked (és még sokaknak) ez jó, nekem (és még sokaknak) meg az.
Cáfolj meg, ha tévedek, de úgy érzem engem is okolsz, amiért felvetettem a több edzés teóriát, te kipróbáltad és nem jött be.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Én már többször felvetettem ezt a témát (mármint a heti több edzés egy testrészre) és mindig lelettem hurrogva. Felesleges eröltetni megint, szerintem.
Egyébként a kérdés a regenerációs szakasz hossza. Én számtalan helyen 48-72 órát olvastam, itt sokan mégis a 168 órára esküsznek. Kinek a Pap... -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Nem.
Bővebben: link
Nekem annyira kényes a gyomrom, hogy még az AW-jel is voltak problémáim.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Figy, tény, hogy én még nem olvastam senkitől, hogy a C Whey pro-nak az árán kívűl lenne előnyös tulajdonsága. Aki megteheti jobbat vesz. Amennyiben viszont a mennyiség a lényeg és a közepes minőség megfelel, akkor kitűnő választás.
De ne menjünk ebbe bele. Én épp tegnap kerűltem döntéshelyzetbe és végülis 6 kg CWP helyett vettem 4,4 kg egyebet 2 rugóval drágábban. Lehet, hogy sznob vagyok, de utánanéztem és most úgy érzem jobban jártam. Biztos vitatkoznának ezzel itt páran, akiknek bevált a dolog, de én így döntöttem. -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Az Anabolic koncentrátum+izolátum, a Cyto Whey pro csak koncentrátum.
-
deniro2
senior tag
Én most Ultimate Nutrition Prostar Whey-t nyomok, kb. az Anabolic-kal egy árban van (bár találtam egy helyet ahol némileg olcsóbb, mint a bb-nél) és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert igazi minőség. Meg nem utolsósorban nekem baromi kényes a gyomrom és az édeset is utálom, na, ettől semmi bajom és minimálisan édesített (van natúr is).
-
deniro2
senior tag
Jaja... Elég csak negnézni pár bokszmeccset. A kissebb súlycsoportokban sokkal nagyobb frekvencián bunyóznak, mint nehézben, mégis általában jobban bírják, pedig a nehézsulyúak ugyanúgy keményen edzenek állóképességre.
Egyszerűen a belsőszervek nem nőnek együtt az izomtömeggel, vagy csak kis mértékben. -
deniro2
senior tag
Fless, ha nem is értünk egyet, azt azért becsülöm, hogy kipróbáltad és nem csak a levegőbe beszélsz. Bár én máshogy csináltam volna, de ez az én dolgom.
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Mell + váll nálam heti kettő. A heti egy sztem kevés. Nehogy már 1 hét kelljen a regenerálódásra, főleg, hogy sokan kevesebb, mint 1 órát edzenek. Mielött ezt ill. a bb.hu-s fórumot elkezdtem olvasni sehol nem találkoztam ezzel a minél kevesebb, annál jobb megközelitéssel. 72 óra elég kell, hogy legyen a regenerálódásra. Ezt a Gógyszeres Nyuszinál sokkal nagyobb és sikeresebb arcok állítják. Egy olyan könyvben, amiben minden második oldalon riogatnak a szteroidok mellékhatásaival nem hiszem, hogy koxos edzésterveket ajánlanak.
Mindegy. Döntse el mindenki maga. -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Na, az alpapból zsírosak ne reménykedjenek!

Ha valaki még nem olvasta volna: Bővebben: link -
deniro2
senior tag
Akit érdekel az étkezés, esetleg az, hogy a ''nagyok'' mit esznek, az nézze meg az alábbi oldalt. Bescaneltem pár szezonon kívüli étrendet, meg képet mellé arról aki eszi. Van két csaj is, bár az egyiket inkább nem nevezném annak, mert, durvábban néz ki ,mint sok férfi
.
Nézzétek meg, hamár megcsináltam.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Kiemeltem a táplálkozás szót. A 60 kilós emberek ugyanúgy esznek, mint a 130 kilósak, max. kevesebbet, még az is lehet, hogy nem akarnak 130 kilósak lenni, de lehet , hogy menne nekik. Testépítéshez nyilván az ért jobban, aki csinálja, teljesen igaz, soha nem is vitattam. Én 85 kg vagyok, nagyrészt nem zsírból, mielött megkérdezi valaki.
Bunyóban engem a balkezesek rendre meglepnek, valahogy megszoktam már a kezdő jobbost a bal szemem alatt. -
deniro2
senior tag
Teljesen félreértettél. Én arra reagáltam, hogy azt írtad a srácnak, hogy kiváncsi vagy rá hogy néz ki, hamár ennyire vágja a témát. Semmiképpen nem Flesst fikáztam, pont ellenkezőleg, arra szerettem volna rávilágitani, hogy a dolog táplálkozási ill. biológiai részéhez nem feltétlenűl a bazi kigyúrt emberek érthetnek csak, vagy inkább sokszor pont ők nem.
És nem én vontam kétségbe bárki hozzáértését, csak és kizárólag a 18-20 kg-os rövidtávú izomnövekedéssel voltam szkeptikus.
Peace, én nem szóltam itt le senkit.
Orvosokkal kapcsolatban igazad van, de, egy dolog tudni, más dolog tenni.
Pl. este kocsmába megyek a haverokkal, inni és dohányozni fogok. Tudom, hogy ez mivel jár? Igen. A hangulatomon kívűl jót tesz nekem? Nem. De megyek. -
deniro2
senior tag
Ebben a topicban a legtöbb információ fLeSs-től származik, aki saját bevallása szerint testépítés terén még nem sokat ért el. Szal, pl. egy nyüzüge belgyógyász is jobban érthet a táplálkozási részhez, mint egy úgymond testépítő.
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Figy, nézd meg I_Am képeit néhány oldallal elörébb. Nem zsírosodott el a srác. Legalábbis hagyományos értelemben nem.
Viszont, én is írtam, hogy lehetetlen izomból ennyit nőni. Valószínüleg annyira gebe volt, hogy 5 kg zsír úgy eloszlott rajta, hogy alig látszik, a többi víz, meg gondolom izom is ment fel 2-3 kg.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Mégegy. Komolyan gondolja valaki, hogy a székletben nem lehet fehérje? Megeszel napi 1 kg-ot, akkor az benned is marad maradéktalanúl? Persze nem tiszta Whey Pro-t sz*rsz, de távozik a jelentős része, ez nem lehet kérdés.
Mindegy, hogy mi és mire bontja, a felesleg távozik.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
I_am, te is tudod, hogy 3 hónap alatt nem lehet 18 kg izmot felszedni.
Havi 6 kg az heti 1,5, ha naponta 300 g fehérjét eszel az heti 2,1 kg bevitel. Szal a bevitt fehérje kb. 70%-át egy az egyben izomba építetted. Ez szép, csaképpen lehetetlen, az emberi emésztés ennél sokkal veszteségesebb, és akkor még csak egy aspektust említettünk.
Ha a harmada izom, akkor már nagyon-nagyon szerencsés alkatod van.
Nem említette még senki, ezért jelzem: nem csak a bőr alatt vannak zsírraktárak, hanem pl. a belek között is tetemes mennyiség tud megbújni, megjegyzem az egészségre is ez ami igazán veszélyes. -
deniro2
senior tag
Érdekes, ha megfigyelitek, Dim csontozata nem ehhez a tömeghez lett kitalálva, mert irreálisan pici a kézfeje és a csuklója a testéhez képest.
James ellenkezőleg, akkora a tenyere, mint a feje. -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Sokan komolyan elhiszik, hogy az emberi szervezet bármennyi fehérjét fel tud dolgozni, pedig egy határ után a drága kiegészítő a wc-ben köt ki, vagy rosszabb esetben akár zsír is lehet belőle.
Én 1/2 kg csirke, rízs, zabpehely és napi 2-3 turmixból 250-280 g fehérjét viszek be. Minek igyak még emellé plusz 2-3 további turmixot? Hogy eltartsam a bb.hu-t? -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Bocs, nem bicepsz, hanem felkar. Rossz beidegződés.
-
deniro2
senior tag
Nézegettem a bb.hu-n a testzsírkalkulátort, hááát...
Nem akarok fikázni, de nem érdemes komolyan venni.
Nem veszi figyelembe a magasságot és a testsúlyt, amit pedig kellene, mert testfelületet számolni enélkül nem lehet (gondolom nem kell magyarázni a testfelület és a testzsír közötti összefüggést).
Kipróbáltam, ha mindenhova 1 cm-t írok be, akkor 8% a testzsírom, függetlenűl attól, hogy 50 vagy 200 (!) kg vagyok. Ez azért így meredek. Főleg, hogy lehetek 250 vagy 150 cm, nem számít (nem is számol vele az algoritmus), pedig a magasság aránya a testsúlyhoz határozza meg a körméreteket (testfelület aránya a tömeghez). Egyszerű példa a bicepsz: nem mindegy, hogy 50 vagy 28 cm-es kerülethez tartozik 1 cm zsír, mert az izom-zsír arány teljesen más. Könnyen kiszámolható a kör tekületképletével.
Szal, még viszonyításhoz sem jó a kalkulátor.
Utánanézek a konkrét képletnek, az talán használható valamire. -
deniro2
senior tag
Bedagadt a bal alkarom, úgy nézek ki, mint Popey, pedig tegnap nem is edzettem. Volt már valakinek ilyen? KIcsit aggasztó.
-
deniro2
senior tag
Jól hangzik, de ettől még lehet üres marketing.
Ha még soha nem hallott az Ecdysteronről, ez csak azért lehet, mert ez az információ a Szovjetunió összeomlásáig titkosnak számított, ezidáig pedig kifejezetten költséges volt (kilónként 20 000 amerikai dollár) a valódi ekdiszteron előállítása rapontikum kartamoidesből, a termék értékesítéséről nem is beszélve.DE CSAK MOSTANÁIG!
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Hát ez az. Már csináltam az említett leosztással, de lehet, hogy ezzel túledzettem magam és jobban fejlődtem volna máshogy. Ki tudja? Erre a legjobb teszt, ha az ember kipróbálja az összes variációt, majd levonja a konzekvenciát, de ki akar feleslegesen vacakolni olyan tervvel, amivel csak egyhelyben topog?
Van valakinek példáúl olyan tapasztalata, hogy heti 2 (mondjuk mell-) edzés rontott volna a helyzeten a heti egyhez képest?
Én tényleg nem a több edzést akarom mindenáron nyomatni, ha az 1 jobb, akkor azt csinálom, csak legyen alátámasztva, hogy valóban jobb. -
deniro2
senior tag
Figy, mindenhol olvasom ezt a ''hetente egyszer edzél egy testrészt'' dolgot és nem tudom mit gondoljak. Én mindig is a 4 edzés A-B edzéstervet csináltam és persze nem magamtól, hanem úgymond ''nagy emberek'' ajánlásával, pl. Robert Kennedy: Testszobrászat c. könyvéből merítve, illetve a bb.hu-n is található több ilyen tipusú edzésprogram. Szóval, ez most túlhaladott dolog, vagy mi a helyzet?
3 év kihagyás és teljes leépülés után most szeretnék újjászületni, mindezt úgy, hogy a lehető leghatékonyabb módot választom, de komolyan összezavarnak ezek az ellentmondásos vélemények.
Pl. mióta Eszterót leváltotta Drugs B. a bb-n azóta totál más dolgokat ''válaszol az edző'', kicsit nehéz kiigazodni.
Kérdezem ezt azoktól, akik régebbóta nyomják a dolgot és talán összefüggéseiben jobban átlátják az eseményeket.
Szal, új trend, vagy pusztán más megközelítés, más emberek? Vagy eddig félretájékoztattak?
Komolyan érdekel, nem kötekedek.
Köszi. -
deniro2
senior tag
Oksz. Pitom írta, hogy eltérést tapasztalt a reggeli és esti mérései között, erre írtam, hogy átlagoljon, lehetőleg több nap több méréséből.
A legjobb a reggeli mérés, ez evidens, de pontatlanság itt is lehet, elég, ha éjszaka kimész vizelni, vagy megtartod reggelig, ezért szinte értelmetlen a heti egy mérleg. Gyakorlatilag így csak az a biztos, ha tűrésharáron kívűlre esik az eredmény, tehát mondjuk +3 kg=1-3 kg pluszban.
Szal, mindenkinek megvan a módszere, szerintem a pontos eredményhez több mérés kell. -
deniro2
senior tag
Nem kötekedésképpen, de heti egy mérés még az eltérés irányát sem mutatja biztosan. Pl.: este véletlenűl iszol egy sört (vízhajtó), reggel meg van egy kis hasmenésed és máris 1 kg-mal kevesebbet mérsz, mint előző héten, pedig lehet, hogy pont felszedtél félkiló izmot.
Szal 1 mérés nem mérés, de nem ugatok bele, döntsön mindenki maga. -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Újabb kemény lökést kaptam ahhoz, hogy komolyan megváltoztassam az étrendemet.
Történt ugyanis, hogy pénteken délelött rendeltem egy pizzát (szalámis volt) és alaposan megszívtam. Kora délután már fájt a gyomrom rendesen, estére hasmenés és olyan szintü gyengeség, mint egy komoly influenzánál. Azóta nem hogy edzeni nem tudtam, de tegnap még a lábraállás is komolyan megviselt. Még ma is émelygek, pedig 2 napja csak rízst ettem meg gyümölcsöt. Szal, nyilván romlott volt valami azon a szaron.
Mindenesetre öröm az ürömben, hogy ez az eset végleg megacélozta az elhatározásomat, hogy leszámolok a szemétzabálással.
Gondoltam megosztom ezt az élményemet veletek, hátha segít dönteni a hozzám hasonlóan kevésbé elszántaknak. -
deniro2
senior tag
Figy, nem minden fekete vagy fehér, van átmenet a két véglet között.
Nem csak a teljesen beszabályozott vagy a teljesen szétcseszett étkezés, illetve életmód létezik. Én nem figyeltem az étkezésemre eddig, ezen igyekszem változtatni, ezért vagyok most itt. Viszont házigazdánk fanatizmusában nem fogok osztozni, mert szerintem ez is véglet, bár nyilván egészségesebb, mint a másik.
Igazad van, hogy nem lehet egy életet full szabályozva leélni, de vannak (lehetnek) célok, melyek elérése nagyobb elégedettséggel tölt(het) el, mint az, amit elmulasztottál az érdekében. Privát döntés, hogy kinek mi milyen áldozatot ér meg. -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Nem válaszoltatok a lisztes kérdésemre, de mindegy, mert végül kilyukadtatok a tésztánál és én is ezt szerettem volna. Szóval, miért nem lehet (vagy nem célszerű) lisztes dolgokat, pl. durumtésztát enni?
Komolyan érdekelne, mert a rízs nem éppen a kedvencem, hosszútávon nem birom enni. -
deniro2
senior tag
Üdv!
A kérdésem az lenne, hogy mi a probléma a liszttel?
A fehérjetartalma kb. másfélszerese a rízsének, szénhidrát ~10%-kal kevesebb, zsír 1% körüli, ami több, mint a rízsé, de így is semmi, tekintetbevéve, hogy a rozsliszt is tartalmaz ennyit vagy többet.
Szal, nem tiszta, hogy mi olyan borzalmas a búzából készűlt finom lisztben.
Egészségügyi szempontból persze jobb a teljeskiörlésű, de kevesebb szénhidrát mellett közel duplája a zsírtartalma, mint a finomnak. Ugyanez vonatkozik a rozslisztre is.
Szóval? -
deniro2
senior tag
Kamu még lehet, de miért lenne?
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
-
deniro2
senior tag
Bocs, hogy beleugatok, de a tej folyadék, ezért a tömeg/beltartalom értékkel nem érdemes foglalkozni. Ami számít (nem csak ebben az esetben) az a szárazanyag/beltartalom. Így a tej (teljes értékű tápláléknak minősűl egyébként) meglehetősen erős paraméterekkel rendelkezik mind tápanyag-, mind vitaminvonalon. Tehát, ha a tömeget osztjuk tízzel (90% víz) azt kapjuk, hogy 100 g-ban van kb. 35 g fehérje, 28 g zsír meg a maradék tejcukor és ásványianyag. A zsír sok, ez ok, de példáúl a 35%-os fehérjearány veri a csirkemellet. Bár, ha jobban belegondolok az általatok preferált fehérje-zsír-szénhidrát arányba, akkor azt kell mondanom, hogy szinte tökéletesek a tej arányai. Bár nyílván ez ''rossz zsír'' és ''rossz szénhidrát''.
Emellett tartalmazza az összes zsírban oldódó vitamint, és jó adag kálciumot (kb. 1200 mg!).
Nem akartam beszólni így ismeretlenűl, de a tej, mint értéktelen táplálék, kicsit erős volt. Testépítéshez lehet, hogy nem optimális, de alapvetően zsírszegény táplálkozás mellett sztem ne olyan rossz.
Amúgy, ha nem lenne komoly vitamintartalma, akkor szerencsétlen szarvasmarhaborjak hamar kipurcannának, tudnillik csak ezt eszik, mint az nyilvánvaló (persze az föccstej, de ez most mindegy).
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- Gyúrósok ide! Archívum IV.
- (téma lezárva)
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Eladó Gamer PC 9700X + RX9070
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 11 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 RGB 48GB (2x24GB) DDR5 8000MHz F5-8000J4048F24GX2-TZ5RS Memória!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.