Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Nem lesz semmi. Igen, egy ilyen "miért is ne, tegyünk egy próbát" ötlet volt, amikor még diétáztam és úgy láttam h szépen alakulok. Ennyi és nem több. Aztán jött a tüdőgyulladás, aminek következtében mind a diétának mind a formának annyi lett. Most h túl vagyok rajta, úgy döntöttem h nem folytatom a diétát, mivel nincs értelme, köszönhetően a betegségnek.
Az elkövetkezendő időszak egy restore jellegű lesz, vagyis visszaállítom az erőszintem és visszaszedek vmennyi izmot ami elveszett esetleg. Ergo se tömegezés, se diéta nem lesz. Csak eledzegetek.
MSN-re azt írtam ki h diéta folyt. köv. októberben. Ez még kérdéses, majd meglátom. De erősen olyan állásponton vagyok h most ebben az utolsó tanévben már csak edzek a magam módján, különösebb célok nélkül. Lesznek fontosabb dolgok is mint a testépítés. Nem tudom ki látta a Kormos Zolis BBTV-t, de nálam most lesz ilyen időszak, amikor a testépítéshez és az élethez szükséges alapokat meg kell teremtenem. Így a sport alap szintre fog visszaszorulni.
De ahogy írtam majd kiderül h mi lesz velem. Remélem a legjobbakat. Ez az elért 69 kiló egy szép eredmény, pláne amilyen körülmények között értem el. Időm mint a tenger, legközelebb még jobb lesz
Aktív témák
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
- Dreame Z10 Pro robotporszívó
- Lenovo ThinkPad T450 - Intel Core i5-5200U - 8 GB DDR3 RAM - 128 GB SSD - 14" IPS LED
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest