Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Bubee82

őstag

válasz harry #22225 üzenetére

Nem lesz semmi. Igen, egy ilyen "miért is ne, tegyünk egy próbát" ötlet volt, amikor még diétáztam és úgy láttam h szépen alakulok. Ennyi és nem több. Aztán jött a tüdőgyulladás, aminek következtében mind a diétának mind a formának annyi lett. Most h túl vagyok rajta, úgy döntöttem h nem folytatom a diétát, mivel nincs értelme, köszönhetően a betegségnek.

Az elkövetkezendő időszak egy restore jellegű lesz, vagyis visszaállítom az erőszintem és visszaszedek vmennyi izmot ami elveszett esetleg. Ergo se tömegezés, se diéta nem lesz. Csak eledzegetek.

MSN-re azt írtam ki h diéta folyt. köv. októberben. Ez még kérdéses, majd meglátom. De erősen olyan állásponton vagyok h most ebben az utolsó tanévben már csak edzek a magam módján, különösebb célok nélkül. Lesznek fontosabb dolgok is mint a testépítés. Nem tudom ki látta a Kormos Zolis BBTV-t, de nálam most lesz ilyen időszak, amikor a testépítéshez és az élethez szükséges alapokat meg kell teremtenem. Így a sport alap szintre fog visszaszorulni.

De ahogy írtam majd kiderül h mi lesz velem. Remélem a legjobbakat. Ez az elért 69 kiló egy szép eredmény, pláne amilyen körülmények között értem el. Időm mint a tenger, legközelebb még jobb lesz :K

Aktív témák