Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Koszi Dorien,
hasonlo receptet ismerek en is, de ugy latszik az eleszto a kulcs. Itt ilyen 5dkg-os elesztokockat max lengyel vagy magyar boltba talalsz, teszkoban van 5dkg-os elesztopor, de szerintem az sem az igazi, mult hetvegen pl. forrovizbe dobtam bele egy tasakkal, de baszott megdagadni. Szerencse, hogy anyamek hoztak 4-5db otthoni jofajtat, legkozelebb megproszalom azzal.
Nem, nem annyit keresek az teny, de meg igyis draga. Melohelyen szoktunk pizzazni, PizzaHut-bol egy 9"-os Canadian Supreme szoktunk rendelni tobben, ha 50€ felett rendelsz, 50% kedvezmeny, igy 6.50 fejenkent, mert szoktunk adni a pizzafuti sracnak 1€ borravalot fejenkent.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lexus, Toyota topik
- Milyen széket vegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 22 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest