Én mindig kb. fél kiló finomlisztet használtam. 5 dkg élesztőt kevés langyos cukros tejbe belemorzsolsz. Szárított élesztő is jó elvileg. Amikor megdagad az élesztős tej, akkor összedolgozod a liszttel, kevés olajjal, sóval, jó alaposan meggyúrod, majd kettéválasztod és megvárod amíg megkel. Ez a két adag kb. két tepsi pizzához elég. Ha később akarod felhasználni, akkor hűtő / fagyasztó, mert túldagad, megerjed a cucc.
Az alap pizzaszósz meg ketchup, oreganó, bazsalikom, fokhagyma összedolgozva.
Sok sikert!
20 EUR egy pizzáért az szép, de gondolom nem is annyit keresel, mint itthon...
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó iBasso SR3 high-end nyitott fejhallgató 189.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html