Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz Speeedfire #19901 üzenetére
Valószínűleg csak egy gyártó.
De 100 db-tól is működhet a dolog...Wherever you go - go with all your heart.
-
Kis Joe
senior tag
válasz golya32 #19899 üzenetére
Még semikor....
De elméletileg minden fuvar után
Most vagyok első körön ki mióta haza jöttem.
Hétfő délután hívom ismerőst lenne e munka. 7-kor már uton voltam angolokhozKis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!
-
xcel2000
aktív tag
100 db HDMI kábel ELADÓ egyben vagy darabokban
Alku nélkül nincs üzlet! // "Sok hal úszik a vízben kukacra vadászva, de az én kukacomat nem kaphatja be csakis a maga halacskája."
-
Balinov
titán
mai faraszto, hatalmas. tibi atya odlalarol linkelve
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
zsigee
aktív tag
válasz Kis Joe #19896 üzenetére
Még nem laktam ba a házikót, csak egy "teszt üzem" van rajta. A kuckó semmi köze a TT-hez, egy német gyártmányú termékről van szó: Intertech 2008V Black a neve. A kijelzőt már félig beüzemeltem, a média infók hiányoznak még, valamint az EQ.
De mielőtt beleköltöznék a cuccommal, a sérüléseket kell javítanom. Nálam látható helyen van a masina teljes egészben.
Ettől függetlenül eddig tetszik, és látok fantáziát benne.
Köszönöm a lehetőséget!Dorien: Engem is csak 2 db érdekelne. Ha esetleg megoldható akkor velem is számolhatsz.
100db-ot sajnos nem tudok átvenni.[ Szerkesztve ]
Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Balinov
titán
válasz zsigee #19914 üzenetére
wow, zsigee, ez igen fasza. Ha nem vagyok indiszkret, elarulod, mennyiert jutottal hozza?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
-
zsigee
aktív tag
válasz Balinov #19918 üzenetére
Azért ultragagyinak nem mondanám, de valóban gyengébb minőség. Viszont jól szerelhető a POV is.
Ráadásul az enyém szinte karc mentes, nagyon megkímélt, szép állapotban van. Jól szellőzik, és aki olcsón szeretne HTPC házat, annak ez egy jó kompromisszum. Néhány éve ezért vettem.Ebben viszont brutális hely van, talán túl sok is. Lehet ez lesz a veszte, mert nem is akar elférni.
Az ár pedig baráti volt, köszönet érte KisJoe-nak.Nem a mennyiség, és a minőség a fontos, hanem hogy sok legyen és jó!
-
Balinov
titán
válasz zsigee #19919 üzenetére
sajtofoto alapjan mondtam, viszont ha a POV kucko ertelmes aron van, akkor alternativaja lehet a tiednek. Kicsit a Silverstone htpc kukckokra hajaz, nem?
-
zsigee
aktív tag
válasz Balinov #19920 üzenetére
A POV frontja sajnos műanyag, a többi része pedig gyengébb minőségű lemez, de szépen van megcsinálva.
A Silverstone házak szerintem nincsenek gömbölyítve, pont attól szépek. Természetesen az egyszerűbb fajta abból is bőven 40k. A POV pedig újonnan 15-16k lehetett, én a feléért vettem egy éves korában ventik nélkül "szüzen". Nem építette be az ember, végül egy évesen használat nélkül eladta.Az Intertech pedig megint egy más kategória.
[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
Nincs valakinek vezeték nélküli egere ? Nem kell új de újszerű legyen ne legyen agyonhasznált!
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz zsigee #19922 üzenetére
Köszi már vettem notebook ot, gyorsba kellett csak mondom szólok hogy amit mondtál a hétvégére az tárgytalan lett. De köszi azért.
•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Ukraan
aktív tag
Srácok!
Hasonló autós töltőt keresek, 1-2 darabot, a belinkelthez közeli áron. Azonnali átvétellel lenne rá(juk) szükségem. Valakinek van ilyesmije elfekvőben?[ Szerkesztve ]
BÚÉK!
-
zsigee
aktív tag
válasz Smile8822 #19928 üzenetére
Semmi gond, jelenleg amúgy sincs hírem róla.
Van valahol egy Logitech egerem, de nincs meg a vevőegysége. Ha érdekel, és meg tudod oldani, akkor ingyen vihető. Hétvégén előkerítem, ha érdekel.Ukraan: A lidl meletti lomis piacon vettem újat 600-ért. Drágább, de helyben volt. (1A-os)
[ Szerkesztve ]
-
Ukraan
aktív tag
válasz xcel2000 #19930 üzenetére
Köszönöm, lehet, hogy filléreskedőnek látszom, de ennyit nem szánok ilyesmire , a telefonom sem különösebben nagy. Viszont a másik egy ismerősömnek kellene, akinek valamilyen új Lumiája van(azt hiszem 920-as). Neki lehet, hogy ez az 1A-os típus nem lenne elég?
zsigee: a piacra gondoltam én is, az Általad leírt ár teljesen korrekt, 200 ft felárért nem kell minimum egy hónapot várni a cuccra. Az a piac melyik nap szokott működni a hétvégén?
BÚÉK!
-
zsigee
aktív tag
válasz Ukraan #19932 üzenetére
Vasárnap van piac.
A Nokiaákhoz (újabb típusok) elég az 1A-os. Nekem Nokia 500 van, és vígan működik. Az 500mAh-s kicsi, meg sem mozdul tőle. Ezeket szifonhoz is lehet vinni. A dobozát már kidobtam (bontatlan volt) így egyebet nem tudok róla.
De ha gondolod(játok) hétvégén kipróbálhatjátok az enyémet, csak telón egyeztessünk majd időpontot. Így nem veszel feleslegesen, ha mégsem lenne jó.[ Szerkesztve ]
-
sladka_pani
senior tag
Csak fanatikusoknak az ára miatt! Érdeklődésképpen, érdekel-e valakit a Nokia N900-am? Megvettem tavasszal, még mai napig nem használtam rendesen, összesen 1 hónapnyi üzemidő ha van benne, sajnálom is nagyon, de méretei miatt sajnálom munkába elvinni. Független, fekete, belső 32gb, állapota teljesen újszerű-gyönyörű, hibamentes, az összes létező tartozékával-van ami még bontatlan, legfrissebb gyári Maemo 5 Linux rendszerrel, 2 akkumulátorral, átlagos felhasználás (wifi és mobilnet is ment) mellett a 2 napot kibírja! Net nélkül a 3-at is!! Az ár 30.000 FT, minimális alku talán belefér, de nem szivesen
...nem mondtuk el, nem hangzott el, mit jelent az Oi! Oi! Oi!...
-
xcel2000
aktív tag
-
Balinov
titán
válasz zsigee #19936 üzenetére
+1, 1A-s minimum. Erdekes, multkor csutkora merult az N7-es, toltoje masik szobaban volt, mondom lusta vagyok, megteszi az One 1A-s toltoje is. 2 ora mulva kapcsolnam be az N7-et, meg se moccan, kiderult, az 1A-s HTC meg se mozditotta, kellett neki a gyari 2A-s tolto.
500mAH-s autostoltom van, az meg a Legendet se tudta megkuldeni
[ Szerkesztve ]
-
vlcsko82
senior tag
Hy all Lenne pár eladó cuccom akit érdekel az csak dobjon egy pü-t
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"
-
ssolitude
őstag
Jól tudom, hogy a VMWare csak 64 bitre telepíthető?
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash
-
padi68
senior tag
Sziasztok,
Eladó egy samsung galaxy s3 telefon. /2013.04.08-lett vásárolva/
A telefon GYÁRI FÜGGETLEN; Garancia idő lejárata: 2015. 06. 07
Lehajtható BŐR tokot adok hozzá. Képernyőjén fólia van a vásárlás óta.
Dobozában minden tartozékkal eladó. A képek nem sikerültek a legjobban életbe csodaszép a telefon.
A számla a telefonról nálam marad (könyvelésbe kell)
Győrieknek kedvezmény!
Várom privátban az ajánlatokat.
Nikon tükörreflexes géphez ez-az csere érdekelhet.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=padi68
-
Smile8822
senior tag
válasz padi68 #19941 üzenetére
Az a baj hogy nagyon sokért adod, nagyon sok van 70k ért sőt 65k ért is, 89m volt múltkor a tnél az lte változat amibe 2gb rám van és 4g.
Ennyiért nem fog elmenni ha el akarod adni akkor 70k ra tedd.•19Christian88• http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=smile8822 -_- {" John Digweed - Heaven Scent "} ~ Apple iPhone 16 Pro Desert Titanium ~
-
Smile8822
senior tag
válasz padi68 #19943 üzenetére
Nem gondoltam hogy privátban kellett volna írnom
Ha nem ide írtad volna akkor nem is írtam volna[ Szerkesztve ]
-
Smile8822
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest