Hirdetés
Aktív témák
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #297 üzenetére
Képzeld Gabi,
azt vettem észre,hogy az x1600 600/423-ön ugyanolyan teljesítményt nyújt 3dm05-ben,mint 550/427-en.4400 körül. Nálad hogy megy?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
thaler2
senior tag
Laci mikor kezdheti a melót? Viszem behozzá a cd-írót.
-
Dryman
őstag
Milyen Laci, vagyunk itt egy páran? ........
Jazzos!
Az abit lap, az nagyon gáz, addig sem jut el hogy a bios bizonyos tartományát áttöltse a ramba......
valszeg a tulaj kicsit elmismásolta azt hogy egy szar lapot akar megnézetni, és ráfogta a biosra......
viszont a 3000+ Barton hej de jó lenne belőle, mert az hibátlan........ -
Thunder78
őstag
Igen, ugyanis ha csak a GPU órajelét emeled, akkor a teljesítmény nem nagyon mutatkozik meg FPS-ben, ugyani mindig a memóriára fog várni a cucc.
XT-nél pl DDR3-as van rajta, az enyém 1380-on ketyeg, a GPU meg 600 alatt valamivel. Itt már van értelme külön a GPU órajelemelésének''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
VGA GEFORCE 7900GT GS 256MB PCI-E GAINWARD
Jellemzők:
# Grafikai gyorsító: NVIDIA GeForce 7900 GT
# Memória: 256MB 256-bit GDDR3 Memória
# NVIDIA GeForce 7900 GPU
# Órajel - 450MHz
# 256-bit memória
# PCI Express
# 24 Rendering Pipeline
# Dual DVI
# NVIDIA SLI
# NVIDIA CineFX 4.0
# NVIDIA Intellisample 4.0
# NVIDIA UltraShadow II
# NVIDIA PureVideo
# NVIDIA ForceWare
# NVIDIA nView multi-display
# Microsoft Windows Vista kompatibilis
# Integrált HDTV lejátszó 1080i felbontásig
# High-definition H.264, MPEG-2 and WMV hardver gyorsító
# Microsoft DirectX 9.0 Shader Model 3.0 támogatás
# OpenGL 2.0 támogatás
Ennyi van írva róla. Bocsesz, rosszul emlékeztem a memóra. Viszont a 3év gar. hiba volt, mert nem annyi, csak 1 év. Szerintem (nincs külön kiemelve, hogy mennyi). Nakker jövő hére ígéri, de bizonytalan, mert perpill nekik sincs.
Majd odaverek nekik egy picit''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
helkis
veterán
válasz Thunder78 #310 üzenetére
na vazz, pedig az 512Mb-ra harapott a srác, ezért várt volna még egy hetet..
(jól dezinformáltuk a srácot, szegényke.. )
akkor további versenyzők is ringbeszállhatnak! egy kikötés: noinno! minnél több gar, ram, minnél olcsóbb ár!
szerintem ez a 80k már nagyon buxa-határ, 60król indított, hogy x800xt-t akar..
erre mondtam neki 74k-s zotyféle 7900GT-t, de jelenleg nincs nála.. ami volt 77k-s vivo-s-msi azt is elpasszolta hamar.. így a 80k-s 512-esre elég jól ráállt, de szvsz ez a max..
ez a helyzet.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #309 üzenetére
hja,végülis nem kell csodálkoznom rajta,elvégre 12pipeline-t kéne etetni ddr2 ramból...beszerzek vmi rambordát,azt megnézzük ,megy-e stabilan a 2,5ns-s hynix tinyBGA 900-on..
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Jazzos
őstag
ATX ház (szürke, nem ronda) 2k + 300W-as új Micase táp 2k összesen most akcióban 3.999 Ft
-
Jazzos
őstag
Még nem láttam a proccost, rákérdezek az illetőnél, el akarja-e adni. Annyit tudnod kell azért, ha ebben az árban Drynak kellene a proci (amit kétlek), akkor neki ajánlanám fel, ugyanis ő szopott 2 napot a lappal. De sztem nem fog neki kelleni. Az, hogy a srác megválik-e tőle, holnap reggel kiderül.
-
Balinov
titán
válasz Thunder78 #324 üzenetére
ja,ja.ilyen szempontból egy 7600gs-szel (sőt még gt)-vel sem jártam volna sokkal jobban,mivel ott is 128bites a ram. itt meg legalább a belső- ringbus memória - 256bites.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
Dry.[link]
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
haveromnak kellen vmi gép: 1200as tualatin vagy hasonló+lap+ram+ház+táp
leledzik hasonló valakinél?Má' nem
-
-
BRob
tag
Nekem van egy. [link]
Ház és táp nincs hozzá, de ha tudtok szerezni akkor össze is pakolom, hogy ki tudja próbálni.
Az alaplap ebben a kategóriában elég jónak számít. Tuningot is elbírja a procit símán lehet 1460Mhz-en hajtani
Az ár irányár!Mindenre van magyarázat, és mindenre van megoldás. Van aki a magyarázatot tudja, van aki a megoldást.
-
taylorp
senior tag
Eladó egy Epox EP-8K9AI [link] alaplap és egy Codegen 350W-os táp. Győri átadással.
[Szerkesztve]Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
Dryman
őstag
3000+ Barton processzor annyira ép hogy szinte már fáj visszaadnom , hogy mé nincs nekem pénzem ilyesmire........reális érte a 18K, mondjuk nem tudok sorozatszámot mondani, de az asrock k7s8x lapban, ami 333FSB-s, csak 2800+nak ismerte fel a rendszer, aztán ez valszeg azért van mert ez a kis szutyok proci azon rutkaságok közé tartozik, amely 3000+ os, de már 400mHz FSB-s!
-
Dryman
őstag
Ugynéz ki viszik az alaplapokat 250Ft/kg áron, hehe tegnap a fürdőszobamérleg a nagy dobozzal 63kg-ot mutatott!
A hiba csak ott van, leszállt a tököm mire kicipeltem a házból azt a sok szemetet -
helkis
veterán
ha jól tudom ilyet csak a HP-nek vagy a compaq-nak gyártott az AMD!
(sajnos tuningban nem túl jók, ha szorzózárasak, vagy igenjó ramok kellenek hozzá..)
(egyébként van egy sejtésem hogy 333Mhz-es az a proci, csak az asrock lap nem tudja a 13-as szorzót..ezért csak 12.5x-zi a 166Mhz-et ami 2800+-nak fele meg. de ha jó lenne a szorzója a 12.5 akkor 200Mhz-es fsb-vel az már 2500Mhz-lenne ami nem éppen a 3000+ alapórajele! )
szerk: közben utánanéztem: a 3000+-os 400-as bartonnak 10.5-ös a szorzója, szóval ha nem tudja a 400-at a lap akkor 10.5*166Mhz=1743Mhz-en kellene ketyegnie, ami olyan 2200+ -2400+ körüli érték.. mostmár biztos vagyok benne hogy 333Mhz-as retail barton 3000+-ról van szó!
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
cortez25
senior tag
Na srácok, így délelőtt ennyit termelni
Azért hajtunk, hogy öregségünkre legyen miből visszaállítani az egészségünket, ami ebbe ment tönkre.
-
-
Dryman
őstag
ennek a veszélyes hulladék velvásárlónak nincsenek PH-s kapcsolatai, Jazzos javaslatára úgy volt hogy megkeresek egy illetékes elvtársat, de aztán kollegám egy veszprémi akkumulátorokkal, elemekkel, tintapatronokkal, monitorokkal foglalkozó céget javasolt.....ha elviszem Veszprémbe akkor áll a 250Ft/kilaja a holminak, egyéb esetben alkalmankénk érkeznek ide Győrbe és a helyszínen 184Ft-ot tud fizetni az ilyen elektronikai panelekért....Monitorért 37Ft/kg árat fizetnek, de csak nagytételben foglalkoznak a dologgal, pór honpolgár az egy szem tv-jével be se állítson....
Engem is el akart hajtani először, aztán mondtam neki hogy 100db, és már csillogott is a szeme hogy mire használják...passzolom, valszeg valami EU támogatásokkal nagyon megéri ilyen vállalkozást elindítani, csak ugye jó helyen kell lenni jó időben hogy a jó bilibe nyuljál bele -
Thunder78
őstag
Kinyerik belőle az aranyat, ezüstöt, rezet, stb.
Létezik olyan masina, ami porrá zúzza az egészet és utána gép szétválogatja. Nem tudom hogy működik, de ez benne a biznisz. És az EU támogatja ezerrel, mert veszélyes hulladék feldolgozásról van szó.
6 ilyen van az országba. Hozzánk is rendszeresen jár egy emberke fénymásolókat, monitorokat, mindent elvisz. Aszondja egy jobb fogásnál van hogy kijön 0,2-0,5% arany is''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest