Hirdetés
Aktív témák
-
knifemaster
aktív tag
NF7 v2.0 2200+ Tbred lockmentes +Abit 9600XT elcserélném AGP-s vga-ra!
Szánjon meg valaki Nem akar senki alsóközépkategóriásaljánakacsúcsanegyedgépet?
6600GT Ati X1600pro... valami jobb naÉrtékegyeztetéssel persze.Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
-
Jazzos
őstag
válasz knifemaster #602 üzenetére
Buga_Lacinak lehet lesz egy 6600GT-je, amit tőlem vett, még nem is használt, de már váltott egy másik dimenzióban lévő kártyára.
-
Thunder78
őstag
Holnap nem leszek ben családi okok miatt. Hétvégén is korlátozottan leszek elérhető.
Hétfőn tudunk beszélni. Support szempontjából mindhárom jó.
SW nem garanciális tétel sehol sem, viszont a Konkoordnak ilyen szempontból jó a szápportja, én''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Dryman
őstag
Nagyon gondolkodóba ejteszz.....
A köv a szituáció!
Van nekem egy extracsöndes gyári hűtéssel megálldott ELSA Gladiac 6600GT-m agp 128MB-os, és ez az a kártya ami a Prohardveres nyereményjáték fődíja volt anno, ezt Füleskétől vettem meg 45K-ért mert az akkori Inno 3D 6600GT-t mentek 39900-be....
szóval Füles azt mondta ritkaság, magyarországon is alig forgalmazzák, és hogy az elsa minőségi darab.....akkortájt 56K-ba árulta a nyerményt biztosító cég....szóval bőven van rá még garancia is kb 16 hónapra saccolom, de a papírja akár már holnap előkeríthető.
Ha ezt ajánlanám fel cserealapnak, akkor hogyan gondolnád az üzletet?
igazából procit és lapot el is tudnám sütni, de kellene valami kis videókártya PCI E re váltásig, a 9600XT-d meg sok és viszonylag eladhatatlan számomra......
NF7 v2.0 az nekem 6-7K,2200Tberd lockmentes ha hibátlan akkor 10K hűtéssel együtt, és Abit 9600XT-re Te mondj egy árat..... -
knifemaster
aktív tag
Nos,nézegettem körbe körbe.AGp-s 6600 GT-ket 25-30 között láttam amiken volt gari.
A lap ,hidakon zalman bordákkal,lehetne 7k
CPU +Cooler ..tuningbarát Spire falcon 2 még mindíg csendes..vagy csak megsüketültem Jó ,legyen 10k
A 9600xt alapban 500/250 de lazán viszi a 250/310-et ,annyi hogy 1-2 ezrest kelljen csak rádobnom ,hogy megkapjam az elsat mondjuk legyen13k
Ez így 30k
Laphoz van összevissza ragasztott doboz,driver CD,hátlap meg 1 usb csati..vagy mi
A kérdés Te mennyire tartod a VGA-t?
Ja igen,ezt most így leírtam de nem szentírás...
[Szerkesztve]Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
Dryman
őstag
válasz knifemaster #610 üzenetére
Holnap átgondolom még egyszer.......
ja az Elsa valami HDTV kimenettel is bír, ezért volt némileg drágább mint a többi, speciális kábelcsatlakozóval van ellátva....gondolkodom hogy megéri e nekem PCI-E-re váltanom mostanság....... -
helkis
veterán
na még egy kis adalék mielött elalszol: amit láttál nálam Gigabyte 6600GT PCI-E-s gyári coolerrel 25k-ba mehet (fullos cucc 2hónapos, de mivel eladtam alóla a gépet így nem lenne szép, ha itt porosodna kihasználatlanul.. ) 3év - 2hó garral, Zoty akkor a te nevedre állítja ki, mivel még azóta sem volt időm beugrani hozzá ezügyben!
és hogy kíméljem a pénztárcád is, kajajegyet elfogadok!
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
Privi ment!
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
válasz knifemaster #610 üzenetére
Bicskamaxi, AGP-s x1600pro-t,ha kifogsz itt a ph!-n 26k-ért lehet venni. tegnap v.tegnapelőtt láttam egy sapphire agp-set.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
tudtok nekem segíteni Nokia 7610 + Usb-s noki adatkábel viszonylatban.Büdös életbe nem próbáltam még ilyet.
szóval,adott ez a teló,gyári kábel meg a pcsuite cd.
először felrakja magának az usb-s kábelre rádugva a telefont a szokásos eszközöket (obex,modem,stb.) utána felrakom a pcsuite-ot.majd a kért reboot után telefon újra rádug.
és...és nincs és. sem a telefon memóriáját (~8Mb) sem az MMC-t (64MB) nem látom. Sem intézőből,sem pcsuite-ból.
Valami alternatív program? vagy vmire nem figyeltem?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
törölt tag
Jóreggelt...
Amire érdemes figyelni, vagyis ahogyan nekem működik. Ugye van egy gyári nokia kábeled. DKU3, DKU5 vagy akármi... USB-s.... A cdjét benyomod, vagy nokiáról töltesz le legfrisebb pc suitot a telódhoz valót. Nagyon figyelj arra hogy telódhoz való legyen... Ha minden oké akkor telepítés közben kéri hogy dugd rá a telót, CSAK akkor dugd rá, felfogja ismerni, előtte megkérdezi a csatlakozás típusát ott pontos kábeltípust megadod oszt jóvan...
Kicsit hülyegyerek stílusba írtam a dolgokat, de ennek így kell működnie... Miután mindent jól csinálsz simán megy az intézőből a pc suiton belül a telefonhozzáférés... -
Balinov
titán
válasz #35685120 #616 üzenetére
Kösz,Lacus,akkor a sorrend volt nemmindegy.
cd-be,autorun indul,driver telepít,ok. majd pcs telepít.szóval ez a nemjó.
olyan symbianos médialejátszót mit ajánlasz,ami az 5-ös divx-es avi-t lejátsza?6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
taylorp
senior tag
Remélem nem zártok ki, de XBOX-os pajtik ismeretségét keresem Győr városában.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
-
törölt tag
Komolyan? Az elég jó...
Ha szívatsz kabbe, ha nem akkó meg így jártam ezen nem fogom felhúzni magam, maximum a csávó megveszi a 9600XT-t az marad neki, nekem marad a 6600 és a különbözetet meg visszakérem Tőled, vagy levásárolom oszt ennyi... Akkó jössz 11e-vel oszt kész... Jól is jönne... -
Hideyoshi
tag
Hétfőn megvettem az LG H20 lightscibe-os dvd írót, mára elromlott...se nem ír, se nem olvas...
13 lemezt írtam meg vele összesen... szarra se valók...Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!
-
törölt tag
válasz Hideyoshi #629 üzenetére
Én a lIghtscribe-al nem vergődtem zöld ágra... Szerintem az ÖSSZES dvd író szarra való...
Pio 111D vagy mi a fenét vettem múlt héten. Az írható CD-t 32x esen írja maximum... TDK, PHILIPS mindent próbáltam... Firmware frissítés nem ment fel rá, aztán végigböngésztem fórumokat mivan, egyik firmware a másik előtt stb... Oszt most má valamit nyekereg érted, de egy kalap fost sem ér, aztán NAGY PIO... Szerintem egy kalap rakás az ÖSSZES... -
Hideyoshi
tag
válasz #35685120 #631 üzenetére
Van amikor NEC-em is cseszik írni a maxon CD-t, de azzal nem foglalkozom. Most oly mindegy az a pár perc. De azzal nincs is baj. Most visszaviszem, és rájuk döntöm az asztalt. Remélem a következővel nem lesz bajom.
Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!
-
törölt tag
Nincs nekem se rontás, minőségi lemezre írok ez mondjuk annak is köszönhető, de akkoris az ÖSSZES író egy nagy fos... Ez a PIO is ha nem csinálok vele valamit, nem olvasok utána, nincs netem, szar firmware-val kerül forgalomba ááá, nem is idegeskedek rajt... LG4082B író volt nekem eddig még a legstabilabb, jobb...
-
Hideyoshi
tag
Indulok is, 10 kor nyitnak, jól elkezdem a napjukat
Egy nap 24 órából áll, egy rekeszben 24 sör van. Ez nem lehet véletlen!!
-
thaler2
senior tag
Miazhogy én sem? Én értek hozzá Netes fogadó irodánál a 2500ft-ból 2 nap alatt csináltam 6200-at lehet mostkéne visszautaltatni mielőtt eljátszom Sz.tem argentínok hozzák ''simán'' a szerbek ellen. A holland - elefántok az viztos kemény meccs lesz. Mexikó meg ha nem 1 lábbal megy fel a pályára, akkor nem lehet gond.
-
knifemaster
aktív tag
Már 100 évvel ezelőtt megmondták,a foci nem sport hanem szórakoztató iparág
Jah igen,sikerült megegyzenem heRRkissel ,lesz jobb vgam,köszönöm a támogató érdeklődéseket
[Szerkesztve]Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
-
thaler2
senior tag
Várjá most te mire gondolsz pontosan? A centert + a 2 hátsót a szettből már régesrég megvettem. De mivel nincsen még hm-erősítőm, teljesen felesleges megvenni a 2 frontot, nemtom hova kötni.
Ja annyira nem vagyok, ilyen fogadás-hívő, csak így még a leguncsibb meccsek is vb-döntőnek tűnnek a szervezetemnek
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest