Hirdetés
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Még mindíg ennyi az ára pont olyan szerencsétlenül járt felhasználok miatt mint Te is....
A kereslet az AN7 iránt a K7-es széria kifutásával megcsappant, de azért a nagyker betárolt egy-két darabot az igényes felhasználók táborának......
Az mondjuk még mindíg talány számomra hogy mi lett az eredeti lappal, de ez már csak kíváncsiság........ -
helkis
veterán
lenne egy MSI KT6 delta-lsr lapom ([link]), ha csak a sata fontos, 400-as barcikat támogatja, tud 6-odolni is így, egy 2500+-os bartont 3200+-ként tudod hajtani benne, de nem szabvány frekit nem szereti, mert nem tudja fixálni az AGP-órajelét.. 6.5k-ért viheted!
dobozos, cd, hátlap, könyvecske, pár kábel, stb.."Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Dryman
őstag
NF7 szériával az a gond, hogy erős a megpusztulási hajlama.....
nézd meg hogy az NF7-S2, meg NF7-S2G lapokon már ránézésre is sokat módosítottak, pedig elviekben csak a délí híd lett cserélve a lapon.....
Ha javasolhatom, akkor már inkább egy asus A7N8X-E lapot keress!
vagy nagyon strapabíró a via KT600-as chipsetére épülő 400MHz FSB-s lapok többsége, igaz es szingli csanel-es, de ha kifogsz egy Kt880-as Socket A-s csodát, az se kutya a maga nemében, és mégsem 16-18K -
Balinov
titán
azér azt a 2600+-os semót nem köll ám szidni (8x200def) mert sokaknak megy 8x3xx-as fsb-vel,ami azért egy ilyen olcsóságtól nem rossz.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
az a 300+-as FSB azt Motion_Blur érte el egy nf8-v2-ben.
amugy 8x250 az garantált ezeknél a 2600+ és 2800+ semóknál.igaz,a64 s754 semókban 3100+-tól van csak cnq6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
BRob
tag
Nekem van egy. [link]
Ház és táp nincs hozzá, de ha tudtok szerezni akkor össze is pakolom, hogy ki tudja próbálni.
Az alaplap ebben a kategóriában elég jónak számít. Tuningot is elbírja a procit símán lehet 1460Mhz-en hajtani
Az ár irányár!Mindenre van magyarázat, és mindenre van megoldás. Van aki a magyarázatot tudja, van aki a megoldást.
-
-
helkis
veterán
90w az sok, de inkább az a kérdés hogy mennyit disszipál el ebből..
miért van az hogy egy 80w-os barton 50fokos vagy több, míg egy 89w-os A64 meg 35fok?
egy 110w-os x2 pedig 27fok.. persze hát, alaplap és coolerfüggő.. csak érdekes..
intelnél pl. : a P4-em NW 90w-os és full terhelésen ebben a melegben 3.0@3.6-on 55fok
egy 2.4/1Mb/533-as preszcott nem tudom hány w.os meg full terhlésnél 65fok.
gyári collerrel..
a 805, még a netburst architecturából van kialakítva, ha jól tudom, így nem hiszem hogy hűvös lenne, de vízzel biztos az lesz!
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Balinov
titán
műxenek,hl2 episod one-t még nem próbáltam,időhiány.a commandos strike force az fasza,igen jó kis játék,csak még szoknom kell,hogy lopakodni kell,nem agyonlőni sniperrel a fricceket. sw:bf2 meg szopat ezerrel,4.03-as Daemonnal teszem fel,1-es imageből áttolom a modosított exét az installkönyvtárba,de nem indul,ill. indul,csak az 1-es cd-t kéri,pedig mountolva van.sdhide-val próbálkoztam elrejteni,de nem jutottam előrébb ígyse, srstop meg aszongya,hogy nincs mit hide-olni,pedig az image mountolva van.
a legérdekesebb az az,hogy az nforce.nl szerint mind a cd-s,mind a dvd-s verziónál annyi az egész,hogy mount-install-copy cr*ked exe from cd1 2 install dir. oszt jóvan.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
bibimad
senior tag
Van itt olcsóbb gép a haverodnak.
Gygabyte Titán533 alaplap
1,7 celeron
256/333 ram
40 giga winyó
cd rom
1,44 floppy
GF2 videókártya
Atx ház táppal
Irányár:35 ezer/B]
[Szerkesztve]Einstein mondta''Két dolog végtelen:az emberi butaság és a vilagegyetem,bár az utóbbiban nem vagyok biztos''
-
Balinov
titán
na,azt nem próbáltam,de nemá,hogy ne mennyen starfuck,sdhide,srtstop vmelyikével.
asszem nézek a gémkopivörldön vmi okosságot. az a baj,hogy nemtom melyik rilíz pontosba,mert nfo nem volt a lemezen.6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Coyot
őstag
ha vkit érdekel, ez az uccsó hsz a panteles totyikban:
''kaptam mailben egy telszámot, most felhívtam azon egy hölgyet. Úgylátszik, kezdenek egyre tájékozottabbak lenni
Azt az infot kaptam, hogy már aláírás szinten van a megegyezés a T-vel, hogy kiesésmentesen menjen a dsl váltás is. A vonalhordozásnál maximum 1 nap kiesés várható már most is.
Szal kb 1 hónap, és remélhetőleg zökkenőmentesen lehet majd átmenni hozzájuk.
a 24 max szolgáltatás feltétele, hogy a központtól való távolság nelegyen több 1,5 km-nél, ezt szerződéskötéskor tudják csak megmondani, hogy ígyvan-e. És persze adsl2+ technológiát használnak.''Má' nem
-
-
helkis
veterán
éppen azon agyalok, hogy vannak ezek a mobil klímák kéne venni valamit, mert én is megőrülök a melegtől, van valakinek tapasztalata velük?
hangosság? teljesítmény? megéri az árát? mennyire hűt jól? vagy csak Delta T-t tud? indokokat is pls!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest