Hirdetés
Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
Már többször több helyen el lett mondva, hogy topikfolytatást mod nyit.
Ugyanis csak mod tudja zárni, átnevezni stb. az 5k hsz.-t elérő topikot. Megkérlek Te is ehhez tartsd magad!
GÉs még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss
-
Balinov
titán
-
Tomoty
senior tag
Köszönöm a gyors javítást
A P5WD2 működik rendesen.Postázás mostanában elég nehézkes, van egy extra aktív 3 éves fiam (aki a 2 nap ovi - majd 1 hét megfázva otthon periódusát éli). Szóval elnézést, ha csúszik az alkatrészek postázása. Sajnos amíg nem hívsz fel, addig nincs módomban jegelni a vásárolandó alkatrészt. Előre köszönöm a megértésedet.
-
Coyot
őstag
Az Nf7s2-ről nem tudok sokat,de az nf7 totyikban ha jól emléxem inkább a sima nf7-s re szavaztak. Havernak van egy a7n8x-e deluxe lapja, de nekem nem bejövősek azok a lapok, annak a lapnak a tuningolhatósága erősen konvergál a nullához(jah meglett a matekom is ), vagy csak egy szar lapot fogott ki? mert az a proci ami abban a lapban van az én sima nf7-ben ment 2500Mhz(!)-t, abban az asusban kis fsb emelésnél már el sem indul, pedig minden más bírná még
Itt a koleszban egyébként az általad említett asus a7v880-as lap van különösebb bajom nincs vele,de vmiért essem egy tuningbajnok(pedig itt az 1700+os JIUHB , nf7 ben persze hasít 2300mhz en ).
És akkor megkérdem asus a7n8x-e deluxe lapja van vkinek? vagy ez olyan mint a fehér holló?Má' nem
-
helkis
veterán
na vazz, látom nem kell a szomszédba menned ihletért!
ilyet sok lapot apránként lehetne eladogatni, szvsz..
vagy továbbvinni távolkeletre, hátha recycling-elik a gyártók, tényleg ha visszaviszed a gyártónak kötelességük visszavenni nem?
szerk: mégegyszerübb megfogalmazás: ''alaplap töltelék alapba''
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Coyot
őstag
11k ért lett, és az ország másik feléről(honnan máshonnan),a jó az h pesten lesz egy talink vizsagidőszak után, ugyis mennem kéne így legalább gazdagab leszek egy lappal, és persze szegényebb 11k val
mod.: jah és akkor eladó a jókis a7v880, még másfél év garival asszem,de lehet, h kevesebb, minden szir-szarjával.
[Szerkesztve]Má' nem
-
helkis
veterán
a József Attila utcában is elkélne pár ATX-es alaplap az útalapba!
ha a csatornafedők síkbahozására kitalálsz valami okosat ami megvalósul, akkor polgármesternek foglak jelöltetni! valamint ellenállásokból meg tranzisztorokból csinálok neked/rólad mellszobrot!"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
helkis
veterán
ha jól tudom ilyet csak a HP-nek vagy a compaq-nak gyártott az AMD!
(sajnos tuningban nem túl jók, ha szorzózárasak, vagy igenjó ramok kellenek hozzá..)
(egyébként van egy sejtésem hogy 333Mhz-es az a proci, csak az asrock lap nem tudja a 13-as szorzót..ezért csak 12.5x-zi a 166Mhz-et ami 2800+-nak fele meg. de ha jó lenne a szorzója a 12.5 akkor 200Mhz-es fsb-vel az már 2500Mhz-lenne ami nem éppen a 3000+ alapórajele! )
szerk: közben utánanéztem: a 3000+-os 400-as bartonnak 10.5-ös a szorzója, szóval ha nem tudja a 400-at a lap akkor 10.5*166Mhz=1743Mhz-en kellene ketyegnie, ami olyan 2200+ -2400+ körüli érték.. mostmár biztos vagyok benne hogy 333Mhz-as retail barton 3000+-ról van szó!
[Szerkesztve]"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Thunder78
őstag
Kinyerik belőle az aranyat, ezüstöt, rezet, stb.
Létezik olyan masina, ami porrá zúzza az egészet és utána gép szétválogatja. Nem tudom hogy működik, de ez benne a biznisz. És az EU támogatja ezerrel, mert veszélyes hulladék feldolgozásról van szó.
6 ilyen van az országba. Hozzánk is rendszeresen jár egy emberke fénymásolókat, monitorokat, mindent elvisz. Aszondja egy jobb fogásnál van hogy kijön 0,2-0,5% arany is''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Thunder78
őstag
A bruttó súlyhoz viszonyítva kell érteni a 0,2%-ot
És ezen kívül még más nemesfémek is találhatók bennük. Plusz a szilíciumchipek belsejében is van arany
Hozzáteszem ... nem értek hozzá, csak azt mondom, amit nekem is magyaráztak.''A víz a legerősebb ital. Egy egész hajót is elbír!''
-
Balinov
titán
Üdv Dry,köszi a felajánlást,ismerem ezt a cuccot,ilyen volt a 9600np-men meg a 6600-on is. Sajna 4db borda miatt nem akarok (fogok ) egy szettet venni,mikor 1k körül van Zalman ramborda szett is.Az a bajom a titan bordákkal,hogy elég ritkásak és alacsony profiluak. pl. ami az x600pro/xt-men volt,az 1/3-dal magasabb volt.szal nagyobb a hőleadó felület.Ja és tényleg csak 4db kéne,mert a gpu felőli oldalon a tenyérnyi rézhűtés miatt nem lehet rambordát rárakni.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Balinov
titán
én láttam azt a moncsit,Szabi! érdemes rámozdulni.szép állapotban van,képe is fasza.az ok,amiért nem azt hoztam el az csak annyi volt,hogy nemszeretem az ilyen beépített hangszórós kütyüket,meg amugyis fülest használog a géphez.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
knifemaster
aktív tag
Nos,nézegettem körbe körbe.AGp-s 6600 GT-ket 25-30 között láttam amiken volt gari.
A lap ,hidakon zalman bordákkal,lehetne 7k
CPU +Cooler ..tuningbarát Spire falcon 2 még mindíg csendes..vagy csak megsüketültem Jó ,legyen 10k
A 9600xt alapban 500/250 de lazán viszi a 250/310-et ,annyi hogy 1-2 ezrest kelljen csak rádobnom ,hogy megkapjam az elsat mondjuk legyen13k
Ez így 30k
Laphoz van összevissza ragasztott doboz,driver CD,hátlap meg 1 usb csati..vagy mi
A kérdés Te mennyire tartod a VGA-t?
Ja igen,ezt most így leírtam de nem szentírás...
[Szerkesztve]Az élet olyan mint a sakk,csak itt több a paraszt..
-
helkis
veterán
na még egy kis adalék mielött elalszol: amit láttál nálam Gigabyte 6600GT PCI-E-s gyári coolerrel 25k-ba mehet (fullos cucc 2hónapos, de mivel eladtam alóla a gépet így nem lenne szép, ha itt porosodna kihasználatlanul.. ) 3év - 2hó garral, Zoty akkor a te nevedre állítja ki, mivel még azóta sem volt időm beugrani hozzá ezügyben!
és hogy kíméljem a pénztárcád is, kajajegyet elfogadok!
-
helkis
veterán
csak szóviccnek szántam, nemám komolyan veszi valaki, szerintem mindenki tudja hogy nem egy kategória egy inno3D-vga vagy bármi más! (a connect-3D még hasonló mint az inno full spórolás a gyártónak) természetesen megéri az árát a karid, ezért ment is egy privi
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest