Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
danilla
őstag
Énis olyan bill nyüstölök már régóta mint Balinov, csak a wierless változatát. Szerintem tökéletesen megfelel billnek és "távirányítónak" is, hogy ágyból irányítsd a gépet (filmnézés közben)
Az edigitalba 8690ft ex110
Ph-n használtba már lehet kapni 5k-ért. Érdemes beruházni egy ilyenre.Flow:de ha valakinek törlik a hozzászólását, és nem érti a pontos okát, hogy ezt miért teszik, és szeretne tisztán látni, akkor jogosan várja a kérdésére a választ. Nem?
-
Balinov
titán
Udv Stema,
egy ilyen Logitech vezetekes Media keyboardom van. Ehez van egy Logitech SetPoint nevu software, amivel lehet konfiguralni a gombokat. Valahogy igy.
-
helkis
veterán
inkább ezt vedd, ha van rá keret amit linkeltél az a régi EX sorozatból lett szvsz majndem csak átmatricázva.. az S510-el sokkal jobban el lehet lenni, nemutolsó sorban kevesebbet is fogyaszt, egy pár energizer ultrával fél évig elmegy, intenzív használat mellett
az EX-em kb 2hónapot bírt ugyanolyan felhasználás mellett.. mindkettő kombóm volt, S510-em még van..
ezen alapban van hangerő, stb lesd meg a logi oldalán, programozható is természetesen.. kb 6m-t tud friss elemmel, ahogy fogy ez csökkenni fog..szerk: a képen nem magyar kiosztású van, annak megvan még a nagy Entere..
-
Balinov
titán
Rudi PH!-s tesztje szerint is jo minosegu, mint mondottam nekem a nagyteso VX450-es van es teljesen meg vagyok vele elegedve.
-
Stema
tag
Eladó Canon IXUS 800IS ultrakompakt fényképező + 2GB SD kártya
38'000Ft az ára. Részletek az apróhirdetésben.
ÁRCSÖKKENÉS. Vegyétek, vigyétek -
Flow
senior tag
Fotóstalálkozó hogy jön a dpreviewhoz? Egy klubot csinálunk, ami elég színes lesz úgy gondolom. Modellfotózás, fotóművészek előadása, önképzés, később kiállítás akár, ps, saját képek bemutatása, stbstb... Én javasolnám, hogy ha érdekel a fotózás, legalább az elsőre gyere el, hátha megtetszik.
Nekem most fura szettem van, árulok is belőle egy csomó mindent
d70s+ 18-70 + 80-200 2.8 + 70-300 ed + 50 1.8 + 24 2.8 + 28 2.8 + sb600
-
Flow
senior tag
katt Tessék figyelni! Mi az, hogy nem emlékszel minden hsz-re? Jövő hétig van haladék, aztán kikérdezlek.
Ez elég komoly szettnek tűnik, mondjuk az 50-150 kicsit kilóg belőle, bár én is a 80-200-at használom portrézni legtöbbet. (ezt sok ember nem igazán érti)
mondjuk azért a d90-et nem lehet teljesen egy lapon emlegetni a 5dm2vel... Mennyiért jön neked a vaku? (ha szabad kérdeznem)
A tokinádat kipróbálnám, ha majd meglesz, mert én is vacilálok 10-20, 10-17, 11-18, meg most kiadott az egyik egy fix 4-es fényerejűt is... csakhát pénz kéne hozzá. -
Stema
tag
38'000Ft az ára. Részletek az apróhirdetésben.
Stema
tag
40'000Ft az ára. Részletek az apróhirdetésben.
Stema
tag
Eladó Canon IXUS 800IS ultrakompakt fényképező
43'000Ft az ára. Részletek az apróhirdetésben. -
Stema
tag
Stema
tag
Dryman
őstag
Thundérke!
Köszönöm.....
Bakker én ott meguntam, hogy magamhoz vettem annyi skunót amennyit elbírt a tag, aztán gó be a barlangba, majd jött az a 4-5 zöld szinben pompázó lény, agyonvágtam azokat is, aztán lóhere, se tőled se hozzád......
aztán van az a nagyterem, melyik végében ilyen pilótaülés féle van, és egy piros hologramm forog rajta, na annak a hátámögött a falon a bal nyilásban kicsit dacolva a szembeszéllel , de vissza lehet jutni egy kibertérbe
először csillagok fekete háttérrel, majd szürke háttérrel zéro gravitációval aztán bejutsz abbe a terembe ahol az elején még a fejed fölött egy zárt de átlátszó kapszula van, és ott a végében a cső, de már nem nyílik...majd jobbra fent a barlangban vissza lehet jutni a leszakadt liftes csarnokhoz.....
A barlangkutatok klubbjába már regisztráltam, és 12-en vagyunk akik a kibertérben is voltak eddig....
Durva, de a pálya nemteljesítése következett be annyit vergődtem a kiút kereséssel, és már mindenütt jártam a hegy gyomrában....
Ha valaki mégis visszajutna a kibertéren át a kapszula alá, majd jobbra fent a leszakadt liftes csarnokig, annak aljában már feljött a víz, és a vízalatt még ott is koromsötét van, ahol a falról egy lámpa világítana...a lámpafényt csak akkor veszed észre ha nekimész, de azt ugy hogy szinte bxarsz, mert egyik pillanatban még hót sötét, a másikban meg fényár
Lehet nem is víz van a barlangban hanem valami olajféleség...
Megkérdezni nem akartam a dolgot, meg kicsit bíztam benne hogy valaki titokban elárulja a kiutat.....
Ja a generátoroknál tényleg megjelent valami piros célirányzék, de azzal a maradék 2 tölténnyel nem lőttem rá.....
valaki azt javasolta hogy a tuc-tuc elektromos pistát kell vinni magaddal..... -
Thunder78
őstag
Én most bent vagyok valami cyberbarlangban. Mindenféle lények jönnek felém, a feladata meg az, hogy jussak ki!
Arra már rájöttem, hogy a generátorokat kell szétlőni, de az egyik bug-os. Mert akárhogy lövöm, még továbbtermeli az áramot
Szóval még nem tudom hogy jutok tovább innen -
Rómeó
aktív tag
codek-ben kezdek otthon lenni
, hát a proc egy kicsit meleg,de lehet,hogy ennek ez az üzemi hőfoka
3333mhz,alapon 43-45c, 1300(z 7700alcu).rpm-nél, 1óra teljes terhelés mellett 65c, 1800-rpm-nél,sok? ház ventik még nincsenek bent, 1szívó,1fújó kis fordulaton kb:-5c csökkenéssel számolok.
-
Rómeó
aktív tag
Közben észrevettem,hogy amit néztem wmv volt,az mkv-ra, meg se mozdult a powerdvd,a gom viszont nyomta rendesen,az 1080p-t még nem probáltam,
az egészből csak azt szerettem volna kihámozni,hogy nem feltétlenül kellhogy atomerőmű legyen a konfig,de tény hogy kell neki a szufla. -
Rómeó
aktív tag
Hi
A hd témájú beszélgetéseitek,felcsigázták az érdeklődésemet,és gyorsan nekiláttam,hogy megnézzem mit lehet kezdeni,az épp használatos socket a-s
konfigommal.
a helkis által javasolt,demó letöltése,túl lassú volt,ezért azt hanyagoltam,viszont kaptam le pár darab, rövid 720p ill 1080p videót. a gépre installkor külön codec-et nem szoktam tenni,ami nálam ilyenkor felkerül,az a real,és quick time alternatíva,asusxp dvd plalyer.és a videóknak a gom plalyer. ezutobbival meg is nyitottam egy 720p-s vidit, a minöség szuper,a proci 50-60%-os terhelése mellett,megnyitom az1080p-vidit itt már szaggat ezerrel.és a proc tehelése is 100%
hát igen ez már nem ennek a vasnak való,de mielőtt töröltem volna a fájlt,gondoltam megnézem az asusdvd,helyére újonnan felkerült, powerdvd 8-al, meglepődtem mert tökéletesen játtsza,és a procit se eszi meg teljesen
nem tudom,hogy ez teljes terjedelmű filmnél,mennyire változna
a powerdvd beállításaiból egy értelműen kiderül,hogy ez a progi gyönyörűen használja a vga hardveres gyorsítását,a 1080p(full hd), nincs nagyobb???
hátha azzal is elboldogul a vas
ERRÖL a kütyü-ről mi a véleményed?
Üdv
-
helkis
veterán
látod hogy nem alap, mert mindenki azt hiszi hogy alap..
találtam egy pöppet brutális videót, amivel lehet hardware-t tesztelni, sajan nem tudok torrentezni, de aki tud az szedje le ezt a demo-t:
Samsung.Demo.Oceanic.Life.x264.1080p.40Mbps.mkv
itt van belőle néhány kép: [link], [link]
élménybeszámolókat várok, esetleg valahogy kölcsönkérném majd..
szerk: közben én is megtalátam egy külföldi fórumon, hogy ezek tényelg nem hardware-es dekódolós vga-k, csak hardware-gyorsításos delódolós-ok.. marketing Rulez!
-
helkis
veterán
amit írtam saját elképzelés volt (nem nagyon vágom ezeket a konténereket, stb.. saját tapasztalataimat próbáltam megfogalmazni, a DXVA alapból ki van kapcsolva a WMP-ben, célszerű bekapcsolni), hogy is műkszik a dolog, de találtam tényeket a megfelő topicból: [link]
+ MS WMV HD gépigény:
Minimum Configuration
(to play 720p video)
# Windows XP
# Windows Media Player 9 Series
# 2.4 GHz processor or equivalent
# 384 MB of RAM
# 64 MB video card
# 1024 x 768 screen resolution
# 16-bit sound card
# SpeakersOptimum Configuration
(to play 1080p video with 5.1 surround sound)
# Windows XP
# Windows Media Player 10
# DirectX 9.0
# 3.0 GHz processor or equivalent
# 512 MB of RAM
# 128 MB video card
# 1920 x 1440 screen resolution
# 24-bit 96 kHz multichannel sound card
# 5.1 surround sound speaker system+ a CoreAVC-t tényleg sokan ajánlgatják, valszeg tudja is amit kell..
aki nem akar pipálgatni, annak meg célszerű egy erős 3Ghz közeli kétmagos procit beszereznie. -
helkis
veterán
most néztem ipont, igaz asus hd4850 de 40k..
[link] szvsz WMP alatt nem kell dekódolni a videót, ha a videóleképzésre alkalmas vga-van a gépben, elég ha be van pipálva a DXVA..
tehát ha x264-el van kódolva, akkor úgy tudom elképzelni, hogy a codec elvégzi a dolgát, de azt nem a procin teszi, hanem a vga-n, ha erre alkalmas..
én ezt használom (K-lite packkal), ahogy IE-re épülő avant browsert is szeretem..már lelkes újonc vagy! nem számít ki milyen rangban van, csak az értelmes a vita!
-
helkis
veterán
ezzel múltkor jól megszívtam, gyerekekről akartunk előhivatni képeket 100db körül, neten utánanéztem, 29huf/db 10*15-os kép, partnercég van itt Veszprémben, mondom fain, bemegyek, erre a csaj: akkor 45huf!
mondom neten 29huf, hogy van-ez? erre azt a választ kaptam, ha ott feltöltöm akkor annyi, de ha bejövök így több, aztán kihívta a főnököt, és tett ajánlatot 35huf-ra!
meglepődtem hogy így megy ez, vagyis aki nincs képben azt lehúzzák.. ha már ott voltam elfogadtam, de a legegyszerübb feltolteni, majd elmenni érte..
-
helkis
veterán
egyelőre csak HD-anyag lejátszásáról ill LCD-tv-re való átviteléről volt szó, dekódolásról csak te írtál, de az egy másik történet, oda rakhatsz fürtözött Teslákat is..
hd4850? linkelj légyszi, nem emlékszem mit írtam, egy 7900GT-t hirdetek zalmannal..
nem mondok forrást, de PH-s bazárosoknál sokkal olcsóbb mint ipon-nál, a gari helye viszont pest valszeg, mérlegelned kell, hogy megéri-e a dolgot...
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- DOOM - The Dark Ages
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest